maaaahh مدیر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 عنوان ت عقدم بیایددد😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 6646 بازدید | 157 پست بچها تو عقدم بعد زگیل گرفتم (رابطه داشتم) ممکنه نامزدم رابطه ااشته از اون گرفته باشم😭😭😭😭😭توروخدا کمکم کنید همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️ 1403/02/16 | 08:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خودواقعیمم عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 13723 بهداشت ؟؟؟ چند سالته اول صبحی عضوی؟؟ مدرسه نرفتی عزیزم شما اطلاعاتتو ببر بالاتر گلی
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 از کجا مطمعنی زگیله رفتی دکتر؟ نه نرفتم ولش مشخصه💔 همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 عزیز دلم اگه میخوای خودت رو گول بزنی بزن اشکال ندارع ولی اطلاع غلط نده ،،،، زگیل تناسل ... توروخدا من دارم از ترس میلرزمم همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
یاسمینا۷۳ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 9783 عزیزم شما اطلاعاتتو ببر بالاتر گلی باورم نمیشه یه خانوم متاهل هنوز نمیدونه زگیل تناسلی چیه و از چه راهی وارد بدن میشه !
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 عزیزم نترس، استرس سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه و بدتر میشه اوضاع.... برو دکتر زنان، واست آزمایش ... 😭میرم ولی از این عوضی جدا میشم همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
تیتیtala عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1084 عزیز دلم اگه میخوای خودت رو گول بزنی بزن اشکال ندارع ولی اطلاع غلط نده ،،،، زگیل تناسل ... دقیقن منم اومدم بگم گفتم تو دل اسی خالی نکنم الان اصلن شاید رفت دکتر زگیل نبوداما خب واقعیت اینه که نه ربطی به بهداشت داره و نه از استخرو شلنگ دستشوییو غیره میگیرن
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 ای وای اگر استخرم نمیره متاسفانه همسرت گذشته جالبی نداشته پیگیر بیماریت باش که پیشرفت نکنه😓 چند ... 😭سنم خیلی کمه اینجا نمیتونم زیاد اطلاعات بدم همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
میناطهرانی عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 3040 😭خیلی واقعا میترسم اگ زگیل باشه ازش جدا میشم ن بابا این چه حرفیهزگیل هم باشه درمان کنید مردا که مثه ما نیستن دستشون بازه یوقتایی ممکنه یکارایی کنن جاااااانه عمت لایک نکن !
تیتیtala عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1084 نه نرفتم ولش مشخصه💔 تو که یه دختر خونگیو سالمی از کجا مطمعنی عزیزم مگه دیدی قبلن.اینا همش از استرسته برو دکتر زنان همین الان پاشو ز بزن درمانگاه نوبت بگیر
raha__145 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 6181 😭خیلی واقعا میترسم اگ زگیل باشه ازش جدا میشم گذشته هرکسی مطعلق ب خودشه شخمش نزن ک دودش میره تو چشم خودت والان ک رابطه کامل داشتی بکارتتو ب فنا دادی میخوای جدا شی توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش
مارال37 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 10979 عزیز دلم اگه میخوای خودت رو گول بزنی بزن اشکال ندارع ولی اطلاع غلط نده ،،،، زگیل تناسل ... اطلاعاتتونو برای خودتون نگه دارین بی زحمت ، قبول ندارم حرفتونو
maaaahh مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 3419 ن بابا این چه حرفیه زگیل هم باشه درمان کنید مردا که مثه ما نیستن دستشون بازه ی ... 😭من واقعا سنم کمه بعد عمرم تلف میشه اگ این اینجوریه همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
kmkmk_ عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 31481 😭سنم خیلی کمه اینجا نمیتونم زیاد اطلاعات بدم نگران نباش یرو دکتر زنان برات ازمایش اینها بنویسه نوعشم مشخص کنه شوهرتم ببر تا ازمایش بده .........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......
یاسمینا۷۳ عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 9783 دقیقن منم اومدم بگم گفتم تو دل اسی خالی نکنم الان اصلن شاید رفت دکتر زگیل نبود اما خب واقعیت اینه ک ... خب عزیزم بلاخره از اول تا آخر باید با واقعیت رو به رو بشه انشالله که میره دکتر و اینطور نیست !ولی خب باید بدونه این ویروس چیه دیگه !!!از کجا اومده ،،،،وه حوریه اینا همه اطلاعات عمومی هست ،،،،قایم کردن و نگفتن و اینا درست نیست
raha__145 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 6181 چ راحت حرف جدایی میزنی از کجا معلوم زگیل بعدشم تو ک دیگه رابطه داری جدایت میدونی چقدر سختتر ا ... افرین منم هم نظرم با شما شاید سنش کمه توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش