2777
2789
عنوان

خانما فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 58 پست
معمولیا مشبک همیشه خیلی خیلی بزرگ  چون وقتی لباسم کثیف میشه ایقد بدم میاد عصبی میشم

ببخشید یه سوال داشتم تا حالا دستشویی فرنگی رفتید من متنفرم از دستشویی فرنگی نمیتونم خوب خودمو تمیز کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یه سوال داشتم تا حالا دستشویی فرنگی رفتید من متنفرم از دستشویی فرنگی نمیتونم خوب خودمو تمیز ک ...

نه منم چندشم میشه نمیتونم خیلی حس بدی بهم دست میده فک میکنم همه جا پر از کثافت و ویروس و میکروبه 

نه منم چندشم میشه نمیتونم خیلی حس بدی بهم دست میده فک میکنم همه جا پر از کثافت و ویروس و میکروبه&nbs ...

خیلی بدم میاد چند بار رفتیم عراق هتل فقط دسشویی فرنگی داشت منم تا حالا نرفته بودم حس میکردم شرتم کثیف شده 

ببخشید یه سوال داشتم تا حالا دستشویی فرنگی رفتید من متنفرم از دستشویی فرنگی نمیتونم خوب خودمو تمیز ک ...

عضو جدیدی خوش آمدی 

منم مثل ت بیکارم دنبال کار 

خیلی بدم میاد چند بار رفتیم عراق هتل فقط دسشویی فرنگی داشت منم تا حالا نرفته بودم حس میکردم شرتم کثی ...

وای متنفرم منم خیلی 

سرکار قبلیم اوایل فقط فرنگی داشت اصلا نمیتونستم استفاده کنم ب حدی چندشم میشد چن ماه عذاب کشیدیم تا عوضش کردن 

اره  من قبلا یجای بودم ایقد برام سخت بود بد گذشت ک چن ماه دچار فرسودگی شغلی شدم مث افسرده ها&n ...

باورت نمیشه منم چند جا کار کردم ولی بعد یه مدت نمیتونم دوام بیارم افسردگی شدید میگیرم 

آره من از اینستا گرفتم ۵۰_۶۰تومن بود پارسال خیلی خوب بودی جنس معمولیه دیگه ولی زیرش ی ذره مشایی توره ...

عزیزم این شو رت که میگین دیگه نواربهداشتی داخلش نمیزارین؟ یعنی همون شو رت میپوشین بعد خون توهمون شرت میاد فقط؟ 

عزیزم کاپ بزاری دیگه یک قطره ام پس نمیده مطمئنی؟ 

اگه سایز درست بخری نشتی نمیده. اره گلم مطمعنم 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist