2777
2789
اصفهانه ؟   منم شنیدم در موردشون اگه اصفهانه .اینا ب شدت مذهبین ادمای فوق العاده این &nbs ...

نه عزیزم ، مال لواسون تهران هستن اصالتا و ساکن همونجام هستن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم لطف داری به من بله کاملا یهویی شد انگار دیگه دل بریده بودیم نه ازدواج نکرده هنوز، چند ...

خدارو شکر که خودتو گل پسرات خوبین انشالا لباس دامادی تنشون کنی و خستگی از تنت بره

خوب گلم اگه قصد ازدواج مجدد نداری کاش به همسرت برگردی زندگی یه روز ودوروز نیست گل پسراتم آخرش میرن دنبال زندگیشونو شما تنها میمونی ،و به هرحال چند سال دیگه سادابی و نشاط الانو نداری و آخرش به یه همدم احتیاج داری ،که چه بهتر اون همدم پدربچه هات باشه نه یه غریبه ،الان که خودت پخته تر شدی و پدر بچه هاتم صددرصدبیشتر قدرتو میدونه کاش یه فرصت دیگه به خودتون بدید حیف جونیت تو تنهایی و دلمردگی بگذره بخدا زندگیت اینقدرام مشکل نداشت که راحت تمومش کردی 

سلام عزیزم لطف داری به من بله کاملا یهویی شد انگار دیگه دل بریده بودیم نه ازدواج نکرده هنوز، چند ...

دوباره به همسرت برگرد اینبار باتجربه تر و یکمم سیاست داشته باش بخدا اون زندگی که راحت از دست دادی آرزوی خیلیاست 

بجای گیردادن به شوهرت خودتو قوی کن و کنارش باش همراهش باش به خودت برس  ماشالا بچه هاتم دیگه بزرگ شدن ودست و پاگیر نیستن میتونی بیشتر روزندگیت تمرکزکنی وبیشتر واسه همسرت وقت بزاری ،هنوزم دیر نشده هیچی و واسه خودت عیب ندون و حرف مردمو ول کن اولویت خودتو بچه هات هستین

خدارو شکر که خودتو گل پسرات خوبین انشالا لباس دامادی تنشون کنی و خستگی از تنت بره خوب گلم اگه قصد ا ...

مشکل اینکه هنوزم مثل قددییما حرفی از بازگشت نمیزنه فقط اظهار دلتنگی داره

حتی همون اوایل نگفت اشتباه کردم فقط بیتابی و احساس غم

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
مشکل اینکه هنوزم مثل قددییما حرفی از بازگشت نمیزنه فقط اظهار دلتنگی داره حتی همون اوایل نگفت اشتباه ...

آخه عزیزم اون بنده خدا اشتباهی نکرده تا بگه استباه کردم آیا تو زمان متحلی وقتی که زیر یه سقف بودین خیانت کرده بود که بگه اشتباه کرده

نهایت خیانتم کرده باشه تاوانش این نیس که بچه هات از پدرشون دورباشن و دوهفته یه بار پدرشونو ببینن اونا حق دارن یه خانواده کامل داشته باشن مثه هزاران بچه دیگه همراه پدرو مادرشون سره یه سفره باشن 

معنی خانواده رو بدونن ،باپدرومادرمهمونی برن و.......

الانم میتونی از طریق بچه هات بهش نزدیک بشی یا بچه هات از طرف خودشون از پدرشون بخوان تادوباره بهم برگردین مثلا پدرشون نفهمه شما گفتید 

آخه عزیزم اون بنده خدا اشتباهی نکرده تا بگه استباه کردم آیا تو زمان متحلی وقتی که زیر یه سقف بودین خ ...

بیشترین گناه و خطا و همسرم این بود که گفت برین دنبال زندگیتون، من الان میخوام دنبال درس و پیشرفت کاری خودم باشم

و ما رو ترک کرد

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚