2777
2789
عنوان

فرار از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 19 پست
همینجوری آخه اکثرا با چتری دیدمش  چقدر نازه اینجوری

اره خیلی نازه😍

این راهی که دارم میرم تهش قشنگه👌🏻💫 همونی بشو که بهت گفتن نمیتونی ☺️💥 هیچوقت اجازه نده دیگران پاشونو روی آرزوهات بذارن🌈🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه فرارت رو بیش تر توضیح بذی؟ 

نمیخوام ناراحتت کنم و بگم نه ولی تا جایی توضیح میدم که خودمم حالم خراب نشه ببخشید رفته بودم باشگاه و دیکه برنگشتم خونه و هرجا گشتم نتونستم یه جا پیدا کنم که بمونم و حتی نمیتونستم بعدا هم جور کنم و چند نفر خواستن اذیتم کنن فرار کردم ازشون برگشتم خونه اینو بگم که به هیچ وجه هیچ وجه تا وقتی که انقدر پول نداری که بتونی یک سال خرج خودتو بدی و یه جای امن برای خودت جور کنی و برای خودت امنیت داشته باشی و بتونی تازه کاری جور کنی که بتونی بعدا زندگیتو بچرخونید به هیچ وجه این کارو نکن چون بدجوری بدبخت میشی

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹