2777
2789
عنوان

تعیین مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 28 پست

ببین شرط تنصیف اموال رو خودعقدنامه داره ودرثانی مالی که وجودخارجی نداره دراینده به وجود میاد رو توی عقدنامه نمینویسن.سعی کن یه چیزی که الان داره رو به نامت بزنن شده یه دنگ ازخونش یازمینی ماشینی چیزی سکه رو باید بدویی دنبالش.اگرم نداره ۱۴تاسکه باحقهای دیگه مثل حق طلاق.مسکن.اشتغال و......بگیر که بایدبری دفتراسنادرسمی توی دفترچه عقدنامه این حقوق رو بنویسی قانون قبول نداره

اخه قانون تا ۱۱۰ حمایت میکنه و بیشتر از اون مقدار رو در صورتی ک فرد توانایی مالی داشته باشه میگیره و ...

نه بیخیال نمیگن بابد بشن خانوما . کی همچنین قانونی مد میکنه . بعدم روزگار دور میزنه یهو میبینی طرفت خدا خواست و پولدار شد ، یه چیز خوب بزار . یا حداقل پنجاه تا با حق طلاق و اگر کار میکنی حق نصف اموال و غیره ....بعدم اموال رو راحت در میارن بدون اینکه بدونی به اسم یکی دیگه میزنن،اگر بدونی هم با عنوان های مختلف مثلا من مالیات ندم من فلان چیزم برم اسممو بنویسم که بتونم بگیرم اگه این به اسمم باشه نمیشه و ... میزنن به اسم مثلا مادر نمیشه که کمر رو به دعوا ببندی که نه ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببین شرط تنصیف اموال رو خودعقدنامه داره ودرثانی مالی که وجودخارجی نداره دراینده به وجود میاد رو توی ...

نداره😂😂🥲

ببین به من باشه ۱۴ تا سکه یا ۷۲ سکه میگیرم با  مثلااااا ۲ دنگ خونه

ولی مشکل اینه قانون فقط در صورتی حمایت میکنه که خونه ای ک موجوده رو با ریز جزئیات توی عقد نامه نوشته باشیم

پسرام ک الان خونه به نام خودشون ندارن داشته باشن هم به نام مادرشونه

نکته خوبی بود👍🏻🤔

داداش خودم اول زندگی بلا نداشتا ، بعد ده سال دوندگی و اینور اونور خدا خواست پول دراورد و پول هم پول میاره و رفیق پیدا کرد و زدن توی دل کار و الان میلیاردر هس ، حالا هم با یکی از همون همکارا   .... . و زنشم در حال طلاق. کاش یه مهریه چند صد سکه ای میداشت میگرفت حال میکرد

نداره😂😂🥲 ببین به من باشه ۱۴ تا سکه یا ۷۲ سکه میگیرم با  مثلااااا ۲ دنگ خونه ولی مشکل اینه ...

ازمال باباش بزنه یه دنگ خونه زندایی من یه دنگ خونه بابابزرگم .۳۱۳تاسکه وچندگرم طلاکه یادم‌نیست تازه میخواست دودنگ ازخونه داییم هم بزنه که چون سندخونه داییم شهرستان بود عاقدننوشت چیزی .باورت میشه خونه رو اجراگذاشت خونه بابابزرگموفروختن اونموقع ازهمون یه دنگ ده ساال پیش میتونست یه خونه اپارتمانی بخره .الانم سکه هاشم سرجاشه باطلاهاش.باداییمم دارن زندگی میکنن همچنان😏

ازمال باباش بزنه یه دنگ خونه زندایی من یه دنگ خونه بابابزرگم .۳۱۳تاسکه وچندگرم طلاکه یادم‌نیست تازه ...

بعضیا ماشالا چه عقلی میکنن😐😐😐😐😐

منم سر دایی و زندایی خودم این داستان رو دیدم و جالبه داییم به عبارت تمامممم خرِ زنداییمه الان😐🤦🏻‍♀️😂

تازه ممکنه طرف از قبل برنامه ریزی هاشو داشته باشه و اون ملک ها و داری هاشو بزنه به اسم یکی دیگه از اعضای خانواده و شما هم در جریان نباشی و نفهمی . بعد ها برات رو بشه ، پس ملکی که وجود داره الان بزن بنامت . یک سوم اموال چیه خواهر ؟؟؟

هیچ کدوم.

حق طلاق_اشتغال_تحصیل_خروج از کشور صد در صد باید باشه. چون حقِ طبیعی خانمه. زندانی نگرفته که...

یه میمونه حق حضانت_مسکن_مهریه. حالا زن یا مهریه میگیره یا حضانت و مسکن. اینا هم چون هر دو زن و مرد رو شامل میشه دوتاشون باید تصمیم بگیرن درموردش.

تازه ممکنه طرف از قبل برنامه ریزی هاشو داشته باشه و اون ملک ها و داری هاشو بزنه به اسم یکی دیگه از ا ...

یکی از دوستام مهریه اش ۱۴تاس با یک سوم اموال من میخواستم خوبی و بدی هاش رو بدونم🤔

یکی از دوستام مهریه اش ۱۴تاس با یک سوم اموال من میخواستم خوبی و بدی هاش رو بدونم🤔

اموالی که وجود خارجی نداره الان بعداً داشته باشه طرف هم بدست بیاره بنام یکی دیگه کنه میخوای چکار ؟ همچنین که دید آره داره و خرید زد بنام داداشش ، میخوایین دعوا بندازید و برید طلاق ؟ طلاقم بگیرید چیزی دستتون نمیگیره که