2777
2789

فک کنم همه بدشانسیای زندگیتو خدا با این پسر برات داره جبران میکنه 

واقعا شرایطش ب شما نمیخوره و با این شرایطی ک از خونوادت گفتی خواستگار بهتر از این پیدا نمیکنی بله رو بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یمدت باهم صحبت کنین چون همه شرایطش عالیه حیفه. مردا خوب بلدن با محبت دل دخترا رو بدست بیارن. موقعیت ...

خودمم به این فکر میکنم که شاید تونست کاری کنه جذبش بشم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

فک کنم همه بدشانسیای زندگیتو خدا با این پسر برات داره جبران میکنه  واقعا شرایطش ب شما نمیخوره ...

نمیدونم..: بعنی در اون حد مورد کاملیه؟ به چشم من که اونطور نیست البته من به واسطه اوضاع خانوادگی بیماری مامانجون درگیر افسردگیم و حال روحیم خوب نیست اونه نمیتونم مثبت فکر کنم و تصمیم بگیرم همش یه ترسی تو وجودمه

لگد به بختت نزن بنده خدا ! اگر بنظرت زشت نیست اوکیه

نه زشت نیست ولی به چشم همسر یا حالا پارتنر نمیتونم ببینمش از همه نظر اخلاقش معرفتش صداقتش برام تو این مدت خیلی ثابت شدست ولی اون حسی که باید رو ندارم

عزیزم چهره ای که به دلت نشینه هیچ عنوان برات عادی نمیشه،همیشه تو ذوقت میخوره،حتما به مشاور بگو ولی ب ...

یکی از ترس هام همینه چون کلا پسرای چشم ابرو مشکی خیلی بیتر به چشمم جذاب میان 

نمیدونم..: بعنی در اون حد مورد کاملیه؟ به چشم من که اونطور نیست البته من به واسطه اوضاع خانوادگی بیم ...

بنظر من جواب مثبت بده چهره متوسط باشه مهم اخلاق و موقعیت خونوادگیه 

الان خیلیا شرایط خونوادگی خوب دارن ولی مث خواستگار شما خواستگار ندارن ولی شما شانس اوردی بنظر من اصن جواب منفی نده