2777
2789

چند روز پیش تو خیابون قدم میزدم دوتا دختره باهم قدم میزدن یه اقاهه از بغلشون رد شد یکی از اون دخترا چنان به مرده زل زده بود تعجب کردم اخه همیشه مردا زل میزدن واسم عجیب بود خانم ها چه جراتی دارن زل میزنن نمیترسم مرده اذیت شون کنه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شخصیت تو اینجوریه که تو مکان عمومی بخاطر نگاه کردن به نفر به شوهرت دعوا و گیس و گیس کشی راه مین ...

خودت متأهلی ؟!

اگه روزی سه چهار بار ببینیش و هر دفعه ببینی ب شوهرت زل میزنه واکنشت چیه ؟!بدت نمیاد

ینی خودتم تو همچین شرایطی قرار بگیری بازم همین حرفو میزنی برات سوال نمیشع چرا همیشه فقط زل میزنه ب شوهر تو ؟!

فقد خاستی یچی بگی ها

خودت متأهلی ؟! اگه روزی سه چهار بار ببینیش و هر دفعه ببینی ب شوهرت زل میزنه واکنشت چیه ؟!بدت نمیاد ...

عزیزم شما نگفتی روزی سه چهار دفع میبینیش و آشنا هست 

شما گفتی یه نفر زل زده 

منم فکر کردم تو مکان عمومی هست و نگاه کرده حالا میخوای گیس کشی راه بندازی سر یه نگاه 

اره متاهلم و و عکس التماس نشون نمیدم ،،،دعوا بندازم آبروی خودم رو ببرم سر اینکه نگاه کرده به شوهرم !!!!خب نگاه کنه درک ،،،،البته ناراحت میشم ولی خب عکس العمل نه ،،،