2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به هیچ کدوم سایتا اعتباری نیست چند تاشون ک اصن تاثیرو ۴۰ در نظر میگیرن

ی سریام معدل کتبیو وارد میکنی باید دونه دونه امتحانارو بزنی ن معدل چون مثلا معدل ۱۹ ای ک فارسیش ۱۸ عه با ۱۹ ای ک فارسیش ۱۵ ی دنیا فرق داره

کی گفته؟ ۲۰ انگشت شماره

معدل ۱۹/۸۰ الان توی سایت نیست و داره درسشو میخونه 

کسب کردن این معدل به راحتی نیست

چون پارسال میانگین معدل در کشور ۱۴ بوده!

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
۲۰ پارسال یه نفر اونم تجربی بوده ۱۹.۸ یعنی شاید یه درس رو ۱۸ یا ۱۹ شدی بقیه همه ۲۰ 

خب شرایط تشریحی با تستی خیلی فرق داره شاید یکی تستی ضعیف باشه ولی بتونه از پس تشریحی بر بیاد نمیدونم ولی من امروز همینجوری زدم خیلی تعجب کردم چقدر معدل تاثیر داره

🤏🏻🤷🏻‍♀️

حالا بزارین کارنامه های خرداد بیاد بعد بشینین دعوا کنین😂❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خب شرایط تشریحی با تستی خیلی فرق داره شاید یکی تستی ضعیف باشه ولی بتونه از پس تشریحی بر بیاد نمیدونم ...

نه تشریحی ها از سال های اخیر واقعا سخت شدن و کسی ک معدل ۱۹.۸ میاره یعنی از نظر تستی هم خیلی زرنگه  

به هیچ کدوم سایتا اعتباری نیست چند تاشون ک اصن تاثیرو ۴۰ در نظر میگیرن ی سریام معدل کتبیو وارد میکن ...

ن این سایت درصداتو میگی میگ چ معدلی لازم داره حدودی دیگه

🤏🏻🤷🏻‍♀️
معدل ۱۹/۸۰ الان توی سایت نیست و داره درسشو میخونه  کسب کردن این معدل به راحتی نیست چون پارسال ...

۱۴ هم نبوده ۱۲ یا ۱۱ بوده 

من خودم ب شخصه یه تنه میانگینو کشیدم پایین پارسال🤣🤣🤣

بچه ها ریاضی 0 عربی48 فنون27 جامعه50 روان 46 تاریخ جغرافیا ۲۵ فلسفه۱۶ اقتصاد۶۰ تعلیم ۸۰ هوش۳۵ درصدام اینا بود یعنی منطقه ۲ قم با توجه به سطح سوالات دعوت میشم ؟ ملاک دعوت به مصاحبه ۶۰ درصد کنکور و۴۰ درصد ازمون تخصصی هستش

خیر!

شما ۲۰ هم بگیرید

میانگین باید بالای ۲۰ باشه

البته

طبق محاسبه ای ۵۰/۵۰ بله حرف شمادرسته!

اما...

نهایت یک دروس زیر ۱۵درصد

نه اینکه میانگین

هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏