anna2021mn مدیر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 1636 عنوان ههه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 36 پست یه پسره بود تو پارک بعد امده شماره داد به دوستم بعد دوستش باهاش بود دوستم ک رفته دیت بعد اون دوستش گفته بود اون دختر مظلومه برای منه یعنی چی؟یک پسر بهت بگه مظلومه پسرااا بیاینن بگین 1403/02/15 | 09:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jamisoo عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 531 به مامانم یه اشاره دادم اونجا هم تو دیام هات بپیام میداد و باد من کوشیم زونکاه نیمکردم ... ببین بگو مامانی زنگ بزنه بهش دعواش کنه یا تهدید این خیلی جوابگوعه انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)
jamisoo عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 531 میدونی یک دوستی داشتم هعی رل میزد بعد یک روز ول میکرد )کارش تیغ زنی بود)بعد دوباره میزد برام جالبه ا ... اون بدترین کار دنیا رو با خودش کرده چون اگ یه روز بخواد با یکی بمونه نمیتونه و تنوع طلب شده🤦🏻♀️ انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)
anna2021mn مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 1636 اون بدترین کار دنیا رو با خودش کرده چون اگ یه روز بخواد با یکی بمونه نمیتونه و تنوع طلب شده🤦🏻♀️ دقیقااا
ellasu عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5462 میدونی یک دوستی داشتم هعی رل میزد بعد یک روز ول میکرد )کارش تیغ زنی بود)بعد دوباره میزد برام جالبه ا ... یه نفر رو اینجور یمیشناختم خودش میگفت یه بار عاشق شده و خیلی بد ضربه خورده الان دیگه هیچی براش مهم نیس
ellasu عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5462 ببین بگو مامانی زنگ بزنه بهش دعواش کنه یا تهدید این خیلی جوابگوعه یکم بیشتر پیام بده اینکارو میکنم پیام داد دوباره ۱۲ گقت داشتم کتلت میشدم و دیگه باید عکسم حرف میزدی گقتم بلا به دور
jamisoo عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 531 یکم بیشتر پیام بده اینکارو میکنم پیام داد دوباره ۱۲ گقت داشتم کتلت میشدم و دیگه باید عکسم حرف ... اها انشاالله همه به خواسته هاشون برسن منم به خواسته ی قشنگم و هدف هام...دعا کنین برام..:)