2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای درمان عفونت گوش هیچی بهتر از دود دادن عنبرنسارا نیست ، دو سه بار دود بدی کامل برطرف میشه 

یه دونه عنبرنسارا را روشن کن به دود که افتاد بذار داخل یه شیشه، در شیشه را سوراخ گشاد درست کن که دود ازش بیاد بیرون 

سوراخ را بذار رو گوش که دود بره تو گوش 

عالیه

مطمئنی گلوش زده به گوشش؟

من دخترم زیر یکسال بود گوشش عفونت میداد بیرون هر چی رفتیم دکتر خوب نشد

اخرش یکی از اقوام گفت قطره میکساکورت زده گوش بچش خوب شده.خدا خیرش بده عالیییییی بود

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بله سرماخوردگی گرفته ده روزه هی خوب نمیشد

تنها راهت دم کرده پونه س البته همراه داروهای دکتر چون

سیستم ایمنیش ضعیف شده

پونه بهش ندی حالا حالاها درگیره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

مطمئنی گلوش زده به گوشش؟ من دخترم زیر یکسال بود گوشش عفونت میداد بیرون هر چی رفتیم دکتر خوب نشد اخ ...

بردم دکتر گفت عفونت زده ب گوشش بهم آنتی بیوتیک داده ولی خب قبل عید نوروز هم همینجور شد دوهفته آنتی بیوتیک خورد 

آخه چقدر آنتی بیوتیک بدم بهش😞

ببخشید قطره ای که داد برای عفونت گوش بچتون سرماخورده بود ؟ چطور بود ک عفونت کرده بود ؟

بردم دکتر گفت عفونت زده ب گوشش بهم آنتی بیوتیک داده ولی خب قبل عید نوروز هم همینجور شد دوهفته آنتی ب ...

عزیزم میگم دیگه سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده تا قوی نشه وضعت همینه

روزی سه بار دمکرده پونه با نبات بده تا یه هفته

من پونه میدم از اول سرماخوردگی

دیگه نه انتی میدم نه استامینوفن 

دوروزه هم خوب میشن

چون سیستم ایمنی رو قوی میکنه

من دخترم داشت دندون درمی اورد تب کرد فک کردیم از دندونه

دو سه هفته بعد گوشش عفونت کرد

رفتم دکتر گفت گلوش عفونت کرده نفهمیدی زده به گوشش

داروهاشونم فایده نداشت

میکساکورت سوسپانسیونه میریزی تو گوش همه عفونتا خوب میشه

مرسی گلم 💚

خواهش عزیزم 💖