اللن ک نزدیک 30 سالگیمه متوجهه شدم هیچ چیز تواین دنیا قشنک تر و بهتر از کمک کردن نیست.. اینکه بدون هیچ چشم داشتی سعی کنی تو کارت کمک کنی و کارتو با عشق و علاقه انجام بدی با هیچ چیزی قابل قیاس نیست... این احساس قلبی منه ک وقتی یه انسان از ته دل میگی خداخیرت بده، خدا یه نگاه از سر عشق میکنه بهت ویجوری مینازه ب خودش بابت خلق تو..
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
کاشکی یکی به منم کمک میکرد با باهام ازدواج میکرد 😅
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
متاسفانه همه کادر درمان اینطور نیستن چون باعث شدن فرزندم بااینکه صدبار گفتم بیماری خاص هست به حرفام اهمیت ندن وبااسپاسم شدیددچارافت فشارخون بشه واسه رو داخل سی سی یو بستری بشه.یااینکه یه فرد دیگه فقط درخواست تخت برای بچم کردم واون باحقارت گفت من درس خواندن که آدمایی مثل توکه فقط به فکر بزک دوزکن وطلادورخودشون آویزون میکنن بیان اینجاومنتظرجواب ماباشن .متاسفانه دی خوبی به هیچکدوم ندارم
«لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ» نترس و غمگین نباش، ما تورا نجات می دهیم!🌱(۱۴٠۳/۲/۳) خدایا من با تک تک سلول هام بهت توکل کردم و امید دارم ب درست شدن اوضام...🥺 / +پس زخم هایمان چه؟؟ _نور از محل آن ها وارد می شود...🌱 / در حال درمان افسردگی...❤️🩹
منظورم این نیست ب هرکس رسیدی کمک کنس و فقژ مالی باشه ن، مثلا درحد یه ادرس دادن، اگه شاغلی توکارت کم نذار، الکی بهونه تراشی نمن، درست راهنمایی کن، یجایی فقط گوش کن..
کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) میشنوم و میبینم!
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
یه زمانی خیلی تو این فازا بودم الان انقدر زندگیم درگیر مشکلاته ک...
مث من... من اصلا دیگه خودمم نمیشناسم هیی یک مشکلی حل میکنی یکی بدترش پیش میاد ..
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^