2777
2789
عنوان

خیانت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 76 پست
حق داری ناراحت باشی چون داره لاس میزنه...اگه خیانت چتی کرده باید سفت و سخت وایسی که تعهد بده ...البت ...

دوسش دارم ولی خیانتشو چجوری یادم بره هربار در گوشم حرف زد اوقم گرفت دیدم عوض شد ازش ولی من رویا ساختم باهاش

چه طور بزنه سرش بابد خیلی قاطعانه برخورد کنه کسی که یه بار خیانت کرده دباره هم میکنه یه مرد رو هیچ و ...

اره منم میگم کسی که خیانت کنه ادامه میده چون مریضه 

ول شوهر اسی چند تا حرف پرونده کاش اگر بود کامل میفهمید

مثبت بین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اومد سمتم بغلم ک کرد دیگه حس خوب نداشتم فقط این تیکه پیامش میومد جلو چشام  جلو دیگران چیز زیاد ...

زد زیرش؟؟ 

چ پررو واقعا 

میگفتی حتما گوشی دست بقال سرکوچه بوده اون گفته ای جان

🖤مامانم دیگه درد نداری؟؟؟

اره اینم هست  انشالله که درست میشه حالا میخایی چیکار کنی؟خونه مادرتی؟

اره خونه مادرمم اونم خونه پدرش 

یبار اومد دنبال گوشیش ک دست من بود 

یعنی بازم به خاطر من نیومد 

دوسش دارم ولی خیانتشو چجوری یادم بره هربار در گوشم حرف زد اوقم گرفت دیدم عوض شد ازش ولی من رویا ساخت ...

چند وقته ازدواج کردین؟باید بخاطر تو از قید اینکارا بگذره باید ببیتی اینکارو میکنه یا نه...با محبت و توجه چندبرابر ممکنه بتونی از یادت ببری و یادآوریش نکنی...زمان بده به خودت و اون

...

زد زیرش؟؟  چ پررو واقعا  میگفتی حتما گوشی دست بقال سرکوچه بوده اون گفته ای جان

میگه اونا از قدیم سیو بودن و رباتن و ال و بل انگار من شاخ دارم گاوم نمیفهمم 

شبش ساعت 12و نیم خوابیدیم ما مثلا این پیامو یک و نیم شب داده

چند وقته ازدواج کردین؟باید بخاطر تو از قید اینکارا بگذره باید ببیتی اینکارو میکنه یا نه...با محبت و ...

سه ساله ازدواج کردیم 

اگر چیزی بوده باید تا الان تمومش میکرده نه اینکه تازه شروعش کنه

شوهر اشغال پلشت من همش میگه خیانتکارا پستن و فلانن رفتم تو پیج فیک اینستاش تو قسمت اکتیویتی دیدم چقدر کامنت چرت و پرت زیر پستای خاله ها گذاشته زیر یکیش نوشته بود یکی بیاد اینجوری برام بلرزونه😍

از خواب بیدارش کردم کلی فحسس دادم با اینکه اون کامنت برا سه سال پیش بود ذات مرد کلا خرابه 

اون عکسی هم که شوهرت ریپ زده ببین طرف پر چربیه چی داره آخه خاکبرسرشون 

h

اره خونه مادرمم اونم خونه پدرش  یبار اومد دنبال گوشیش ک دست من بود  یعنی بازم به خاطر من ...

چند وقته ازدواج کردید 

ول اسی بهه نظر باا خودت یکی دوتا کن 

این کارا باز تکرار میشن ول میخفیانه حالا اگر باز از زندگیتون بگذره خیلی بیشتر میشه چون مثل اعتیاده هیچ معتادی دیگ کامل ترک نمیکنه اینم مثل اون  بهد حالا خیلی پرو امم انگااار کردههه

اگر بخایی بمونی باید کلا از ذهن فکر اینکه خیانت میکنه در بیایی اسنجور خودتت پیر میشی فقط میخام بگم قدر خودتو بدون کسی تورو بیشتر از خودتت دوست نداره 

مثبت بین
با دختر خارجی چطوری چت فلان داشته؟  یعنی اینقدر زبانش اوکی هست

ترجمه گوگل از اونجا پیدا کردم 

اخرین ترجمش این بوده ک کجای بدنمو دوس داری ببینی 

دختره همین امشب پیام داد من جواب دادم گفت به من گفته مجرده

سه ساله ازدواج کردیم  اگر چیزی بوده باید تا الان تمومش میکرده نه اینکه تازه شروعش کنه

اوه فکر کردم تازه ازدواج کردین چون شوهر منم اوایل ازدواج از این کارا میکرد پیج فیک داشت بعدا من فهمیدم و دعوا کردم الان چندسال میگذره دیگه ندیدم چیزی البته آب باشه شناگره  

...

چند وقته ازدواج کردید  ول اسی بهه نظر باا خودت یکی دوتا کن  این کارا باز تکرار میشن ول م ...

ولش کنم طلاق بگیرم؟ 

اخه چطوری مگه راحته دارم میمیرم از فکر و خیال نه میتونم طلاق بگیرم نه میتونم باهاش کنار بیام

گذاشتم اینجا باش بازم بزارم 

شرط بزار اینستاشو پاک کنه پیجاشو دی اکتیو کن ک اگر دوباره وارد پیجش شد بفهمی تمام حساباشو رو گوشی خودت هم وصل کن ببین چ غلطی می‌کنه تروخدا ساده نگذر تازه ازدواج کردی الان اینه بعد بدتر نشه

h