بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند بار بیمارستان پیگیر شدم برای علت دقیق مرگ ک شاید ثابت کنم اما چون بیمارستان علوم پزشکی بود و ترس ...
دیگه مرده که زنده نمیشه ولش کن برای شادی روح پدرشوهرت همیشه دعا و فاتحه بخون و بجاش ب خواهر شوهرت بگو خواب دیدم بابات میگفت ب دخترم بگو برام قرآن ختم کنه و خیرات بده
چجوری پزشکی قانونی ک قبل دفن باید نامه بده نفهمیده مسمومیت دارویی بوده؟!!
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......
میدونن ولی چون بیمارستان علوم پزشکی بود سرپوش گذاشتن روش چون فکر میکردن کار دانشجوهای خودشون باشه
اگ تو خونه داده ک اینجور فک نمیکنن
چون ساهتی ک خورده و ساعتی ک ب مشکل خورده کامل مشخص میشه
بعد کدوم دانشجو ب استاد چیزی میده و استاد میخوره؟؟؟
یکم ژانری ک انتخاب کردی تخیلیه
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......
اون وقتی که تجاوز کرده بوده ۱۴ الان ۲۳ هم سن خودمه
اره گفت باباشم فهمید دوس پسرش اونموقع فهمید یارو رو ک..ون گذاشتن با چن نفر
خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.