2777
2789
عنوان

اسنپیه هیز😐

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 33 پست
من دخترم ۱۷ سالشه اجازه نمیدم با اسنپ تنهایی جایی بره  کار درستی میکنم یا نه؟

نه عزیزم با اسنپ تردد کردن الان برا همه لازم میشه و ضروریه تا کی میخوای از همه نامحرم های عالم دور نگهش داری فردا روزی دانشگاه رفت میخوای چیکار کنی به جای اینا یجوری تربیت کن خودش مواظب گرگای زمونه باشه 

برای یک زندگی معمولی 🖤

گزارش کردم بهم زنگ میزنن؟

فکر کنم چند روز بعد تماس بگیرن

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردک هول کاش بار اول الکی میگفتی متاهلم دست برداره اگه مزاحم شد تهدیدش کن که به پلیس و این چیزا می ...

نمی‌دونستم کیه از دهنم پرید مجردم

حالا این مرتیکه ول نمیکنه انقد پروئه که میگه چرا شمارهامو مسدود کردی من قصدم خیره گفتم گوه میخوری الان گزارشات میکنم

دلمم نمیاد از نون خوردن بندازمش‌ولی ول نمیکنه

وا معلوم نیست چه آدم عوضی ایه؟حتما باید یه زن رو بدزده هزار بالا سرش بیاره تا باور کنید اینا آدم نیستن؟

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

یا خداااا این مدلشو دیگه ندیده بودم😐😂😂 موقعی که داشتی می‌رفتی عروسی خیلی آرایش داشتی؟

بخداااااا منم اولین بار بود نه آرایش معمولی 

هنوز کل لاشی بازیشو تعریف نکردم پیامکاش👇👇

میگه عزیزم همه جوره باهاتم 

بی معرفت نباش از وقتی دیدمت نمیتونم بهت فکر نکنم و از این چرت و پرتاااا

خب اگه جوونه مجرده بهش فرصت بده واجب شد منم استپ بگیرم البتع شانس من باشه یه پیرمرد میاد😆

خخخخ نه با مردک هول ۳۰و خورده ای سالشه 

بعد پروفشو دیدم عکس دوتا بچه گذاشته میگم لاشی زن و بچه داری میگه نه این بچه های خواهرمن 😂😂😂

خخخخ نه با مردک هول ۳۰و خورده ای سالشه  بعد پروفشو دیدم عکس دوتا بچه گذاشته میگم لاشی زن و بچه ...

😂😂چه میدونم ولی جالبه یه بارم که شده اسنپ بگیرم 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
دوستم اسنپ گرفته بوده‌ اسنپیه‌ میخاستم تجاوز کنه بهش دوستم از ماشین خودشو انداخته بوده پایین 🙁 ماش ...

خدا لعنتش کنم 

اینم به نظرم قصدش همین بود خدا رحم کرد برگشتی با مادربزرگم وعمم برگشتیم

من یه بار یه اسنپی مزاحمم شد بعد هر چی میگفتم مزاحم نشو حالیش نبود آخرش مجبور شدم گزارش زدم  پ ...

این خیلی پروئه میگم گزارش میکنم به چیزشم نیست تازه میگه شماره هامو از مسدودی در بیار😅😂

بخداااااا منم اولین بار بود نه آرایش معمولی   هنوز کل لاشی بازیشو تعریف نکردم پیامکاش👇👇 ...

مرتیکه مریض از این آدما کم نیستن خیلی باید مراقب باشی

منم یه بار اسنپ گرفتم طرف به هردری میزد که باهام حرف بزنه تو ماشین ولی از بس محلش ندادم خودش ول کرد دیگ😂

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

وا معلوم نیست چه آدم عوضی ایه؟حتما باید یه زن رو بدزده هزار بالا سرش بیاره تا باور کنید اینا آدم نیس ...

آره مامانم میگه نزن من گفتم معلوم نیست تا حالا با چند نفر همین کارو کرده باید گزارشش کتم