یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 عنوان دلگرمی 185 بازدید | 16 پست یه لحظه هایی تو زندگی هست که آدم اونا را تنهایی میگذرونه بدون اینکه کسی از درد و غم و تلخی و اشکایی که ریخته شده خبر داشته باشه بعد از اون لحظه ها دیگه حضور هیچکی تو زندگی دلگرمت نمیکنهمیدونی من از اون لحظه ها کم نداشتم آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم 1403/02/14 | 18:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3657 الانم تو همون لحظه ها هستین؟ ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...
یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 الانم تو همون لحظه ها هستین؟ نسبتا آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3657 نسبتا چیشده مگه ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...
یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 چیشده مگه اتفاقاتی افتاده آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3657 اتفاقاتی افتاده چه اتفاقاتی ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...
یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 چه اتفاقاتی کات کردیم☺ آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3657 کات کردیم☺ آهان یعنی شما الان به خاطر این ناراحتی ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...
یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 آهان یعنی شما الان به خاطر این ناراحتی نباید باشم؟؟؟! آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3657 نباید باشم؟؟؟! بنده کی باشم نه ناراحت باشین ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...
یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 بنده کی باشم نه ناراحت باشین بله آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3657 بله مزاح بود ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...
یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 مزاح بود متوجه شدم آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم
گل_نرگسممم عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3657 کات کردیم☺ حالا چیکار کردین مگه بگین من تو این موارد مشاور خوبیم ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...
یا_مفرج_الهموم مدیر استارتر عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 393 حالا چیکار کردین مگه بگین من تو این موارد مشاور خوبیم دست شما درد نکنه اینجا مشاوره نمیگیرم از کسی☺ آقا هستم آقا هستم آقا هستم درخواست دوستی ممنوع لایک نکنید کامنت نزارید زیر پستم به جز استارتر کسی ریپ نزنه لطفا😊 حسین دعای مستجاب مادرم