2777
2789

مثلا دوست داری تا یچی بشه به یکی بپری حتی با کوچکترین کاری ازش بدت میاد اونقدر سرد میشی و فاصله میگیری چیزایی که اهمیت نداره زیاد بزرگش میکنی خیلی زود رنجی و از حضور تو آدما گریزونی دلت نمیخاد زیاد تو جمع باشی از مهمون  اومدنم بدت بیاد یا جایی رفتن خودت باشی و یه گوشی دستت واقعا حالم داره از این وضع بهم میخوره مخصوصا الان متاهلم هستم خیلی بده بعضی وقتا فکر فرار و تموم شدن زندگی به سرم میزنه  همش خودخوری ناراحتی من چمه واقعا چه کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زودجوشم تنها کسیم که میتونه آرومم کنه همسرمه

من اصن از زود جوش بودنم اونورتر یدفعه یچی میگم حالا خانواده شوهرم باشه خانواده خودم نمیتونم کنترل کنم خودمو 

من سالهاست اینطوریم بعد ازدواج یکی دو سال حالم عالی بود اما باردار که شدم حالم ده برابر بد تر از قبل شد بعد زایمان باز یکم بهتر شدم ولی درکل حوصله هیچ چیز را ندارم فقط دائم مجبورم وانمود کنم خوبم و خوشحالم تا همسرم متوجه نشه یا ناراحت نشه از رفتارم

تایپک راجب نماز منو بخون یه بخشیش مربوط به شماست بحث انرژیه هروقت بعض داشتی برو یجایی بتونی داد بزن ...

گلم من نماز میخونم و اتفاقا خیلی خوبه ولی در کنار نماز نیاز به یه درمانگر  خیلی قوی هم دارم ریشه مشکلاتم مربوط به کودکیم که تو ناخودآگاهم هک شده 

من سالهاست اینطوریم بعد ازدواج یکی دو سال حالم عالی بود اما باردار که شدم حالم ده برابر بد تر از قبل ...

وای من دوست دارم تنهای تنها زندگی کنم حتی بچه هامم نباشن،انگار دارم به اجبار زندگی میکنم

منم دقیقا همینم ،الان دعوا کردم باشوهرم حس خستگی،خفگی عصبانیت دارم،ازهمه بدم میاد چمونه ما واقعا؟

میدونه چیه عزیزم حسم میگه ریشه مشکلاتمون مربوط به گذشته اس  یعنی همون کودکی که شخصیت شکل نگرفته یه سری چیزای حل نشده تو ذهن و روانمون تا خودمون درمان نکردیم افتادیم تو دام ازدواج و متاهلی که خودش کوله باری از مشکل هی مشکل پشت مشکل الان انبوهی از مسائل و مشکلات حمل میکنیم 

وای من دوست دارم تنهای تنها زندگی کنم حتی بچه هامم نباشن،انگار دارم به اجبار زندگی میکنم

دقیقا منم اینطورم بعضی وقتا میگم تا بچه نیاورده جدا شم و مهاجرت خودمو راحت کنم از اونور ازدواجم فامیلیه کلی مشکل داریم با هم مشکلات خودم کم بود اونا هم اضافه شده