2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نههههههههههه مگه خرم برم برای یه اوسکل بپزم بشورم مگه بیکارم آخرم بخواد تلبکار باشه و به حرف آدم گوش نده دقیقا داری میگی دوست دارید یه مفت خور و وارد زندگیتون کنید نهههه

من دوست دارم وقتی ازدواج کنم که کامل به یک خونه برای خودم خرید باشم و فقط از نظر احساسی و...به فرد ی نیاز داشته باشم ازدواج میکنم در غیر این صورت ازدواج نمیکنم اگر نیاز نداشته باشم

دانشجو❤️👩‍⚕️

نه نه نه نه نه نهههههههههههههههههههههههههههههههه

هیچچچچچچچچچ وقتتتتت

ولی اگه مستقل نشم مجبورم با یکی ازدواج کنم متاسفانه

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
نههههههههههه مگه خرم برم برای یه اوسکل بپزم بشورم مگه بیکارم آخرم بخواد تلبکار باشه و به حرف آدم گوش ...

دقیقا اون چی پسر مردممممم

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣

راستش اوایل فاند ایتالیا رو گرفته بودم همه میگفتن برو 😅بجز،نامزدم 

میگفت بری منم میام اما نرو بمون اوایل میگفتم وای آیندم بخاطر یه پسر گند زدم چون اوایل آنچنان خوشم ازش نمی آمد و از  اینکه دلش نکشنه باهاش موندم😀اما بعدش که عاشقش شدم کارم ارتقا یافت و آمد خواستگاریم راضیم خدا رو شکر

اکانت واگذار شد .

بله 

یه همدم و همراه خیلی خوب برای ادامه مسیر 

و چون عاشق بچه ام 

البته ازدواج با یه ادم خوب و درست درمون نه هر کسی

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗