2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙈🙈🙈 سلام مرضی جون اسم انتخاب کردی برا نی نی😍

سلام عشقِ کچلِ من😂خیلی وقته نمیبنمت سراغت رو از همه گرفتم نیمدی نیمدی امروزم که اومدی این لامصب چیه آوردی؟؟؟😠نمیگی یه شیکم گنده نهار تخم مرغ خورده😕

دخترم هنوز اسم نداره بمیرم براش که ننش انقدر بی فکره

.Pain🔥you made me a believer

وای سلام مانتی جون خوبی عزیزم  نی نی اسم داره شده؟😍

عه😐 مونا تویی کم پیدایی😑😑 کورم کور. ینی فقط لازانیا رو دیدم😂😂 بچم فعلا اسمش سپند هست. تا 3ماه دیگه شاید نظرم عوض شد😇😇😇

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام عشقِ کچلِ من😂خیلی وقته نمیبنمت سراغت رو از همه گرفتم نیمدی نیمدی امروزم که اومدی این لامصب چیه ...

گاهی شبا میام جدیدا...

میخوام بازم تاپیکای غدا و لباس و آرایش  بزنم😎

عه😐 مونا تویی کم پیدایی😑😑 کورم کور. ینی فقط لازانیا رو دیدم😂😂 بچم فعلا اسمش سپند هست. تا 3ماه د ...

آخرش سپند شد؟😍

انشالله نامدار باشه😊عجیجم پسر کوچولوی فسقلی😘😘😘😘

.Pain🔥you made me a believer

وااااای به به دلمم خواست    

به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
چی بگم هرچی بگم کم گفتم😁😍 دختر خوب و خوشگل و تازه چال ام داره😁😁

شما انتخاب كردين؟ يعني سنتي بود؟

من فضول نيستم☹️

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
عه😐 مونا تویی کم پیدایی😑😑 کورم کور. ینی فقط لازانیا رو دیدم😂😂 بچم فعلا اسمش سپند هست. تا 3ماه د ...

مانترا دیروز که یه اسم دیگه گفته بودی اون خیلی قشنگتر بود   

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

اخی عزیزم ببخشی توروخدا کاش تهران بودم میدادم پیک بیاره😁🙈

ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت خیلی برا تو و مرضی دعا میکنم یادم

آخرش سپند شد؟😍 انشالله نامدار باشه😊عجیجم پسر کوچولوی فسقلی😘😘😘😘

😙😙😙میدونم دوسش نداری😂😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀