2777
2789
عنوان

یسنا پیدا شد😍😃😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 43 پست
خدارو هزار مرتبه شکر از وقتی شنیدم فکرم درگیرش بود وقتی اومدم سایت خبر نداشتم پیدا شده تاپیکتو دیدم ...

خدارو شکر که پیدا شد

خداروشکر که باعث خوشحالی یکنفر مثل شما شدم.

من خودم از بچه م یک ماهو نیمه دورم حالم خیلی خرابه.اما اینکه امروز فهمیدم دل یه مادر شاد شد شده واقعا منم براس خوشحال شدم.

و اینکه مهربونم جمله ی اخرت چقدررر حالمو خوب کرد.بخدا که حس کردم یه فرشته از طرف خدا بهم یه نشونه داد که این روزای پراز غمم تموم میشه.

❤️❤️❤️برات بهترینارو ارزو دارم انشاالله شما هم هیچ وقت عم به دل خودت و عزیزات راه پیدا نکنه

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امسال اولین خبری بود که  منو خوشحالم کرد لبخند آورد به قلبم اشکم بند نمیاد خیییلی خوشحالم ...

انشاالله که از امروزت هرروز خبرای خوب بشنوی خوش قلب مهربون.

منم فیلمو که دیدم یه لحظه حس کردم بچه ی خودمو بغل کردم 😭

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

خدا خیرت بده خواهر که این تاپیک رو زدی

منم چند روزه فکرم درگیرش بود

طفلی معصوم آب خواسته بود، تشنه بود، با همون تشنگی گم شد،. یاد سه ساله کربلا افتادم، تشنه. خدا به حق حضرت رقیه قلب و دلت رو شاد کنه، هزاران مرتبه شکر خدا که بچه پیدا شده، سجده شکر باید بجا بیارم، از ذوق منم اشکام درومده.

خدا به زندگی و قلبت نور و امید و شادی بده خواهر!

گر نگهدار من آنست که من میدانم.. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
خدا خیرت بده خواهر که این تاپیک رو زدی منم چند روزه فکرم درگیرش بود طفلی معصوم آب خواسته بود، تشنه ...

فدات بشم عزیزم.چقدر که شما خوش قلبی.

ممنون بابت دعای خیرت.انشاالله که همیشه دلت شاد و لبت پرخنده باشه❤️برام دعا کن دوری منم از بچه م تموم بشه

فدات بشم عزیزم.چقدر که شما خوش قلبی. ممنون بابت دعای خیرت.انشاالله که همیشه دلت شاد و لبت پرخنده با ...

آن شاالله

به حق حضرت رقیه، شما مادر و فرزند هم به هم برسید

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
انشاالله که از امروزت هرروز خبرای خوب بشنوی خوش قلب مهربون. منم فیلمو که دیدم یه لحظه حس کردم بچه ی ...

ممنونم قشنگم گلم عزیزدلی😘😘

مهربونی از خودته که این خبر بسیارخوش رو باما به اشتراک گذاشتی💓

@دیگه_تکرار_نمیشه  ‍ ‍