2777
2789
عنوان

یسنا پیدا شد😍😃😃😃😃

720 بازدید | 21 پست

الهی شکر چقدر خبر خوبی بود.

این مهربونی و اتحاد مردم یه طفل معصومو به اعوش خونواده ش برگردوند.

وقتی اینستارو باز کردم اولین فیلمی که تو اکسپلور دیدم این بود .امسال این بهترین خبری بود که شنیدم

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

یسنا کیه؟

دختر چهارساله که چهار روز پیش گم شده بود

❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@zizigoolootabeta  

سلام عزیزم تعداد صلوات من ۱۰۰۰تا بود اشتباه تایپی شد تاپیکتم قفله نشد بهت بگم

@zizigoolootabeta     سلام عزیزم تعداد صلوات من ۱۰۰۰تا بود اشتباه تایپی شد تاپیکتم قفله ...

عههه اشکال نداره الآن میگم ۹۹۰ هم از طرف خانمی اضافه کنند😍☺❤

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
سایه بیا ی چیزی بگم برات فکرم مشغول شد 

بیام خصوصی؟