2777
2789
چند روز چ جوری بچه کوچیک تونسته از پس خودش بربیاد و کسی صدای گریشو نشنوه

منم واسم سواله

لحظه پیدا شدنش ظاهرش تمیز بود به نظر نمیومد که اذیت شده باشه اصلا گریه نمی کرد

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 
500متر تا۱کیلومتر دورتر از جایی که گم شده بود. همش از عصر ب این‌فکر مبکنم تو این ۵روز این‌بچه طفلک ...

بنظرم ممکنه 

یه جای کار میلنگه همههه دنبالش بودن مگه میشه با بالگرد و سگ و ....۱ کیلومتر اونورتر نشه بچه رو پیدا کرد

حتی ۱۰۰ متر اونور تر ازش دور باشن صدای گریه بچه رو نمیشنون؟؟؟

گل دختر نازم آرامش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم واسم سواله لحظه پیدا شدنش ظاهرش تمیز بود به نظر نمیومد که اذیت شده باشه اصلا گریه نمی کرد

خب بچه سه ساله که حرف میزنه میتونه بگه کجا بوده

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

پس نتیجه میگیریم 

کار جن‌هاس اخه اگه دزدیده بوده دزد چجوری آوردش با کلی آدم و بالگرد

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
بنظرم ممکنه  یه جای کار میلنگه همههه دنبالش بودن مگه میشه با بالگرد و سگ و ....۱ کیلومتر اونور ...

خدا میدونه چی شده و بس 

آخه نه لباسش خاک و‌گله،نه خیسه.

بچه یکی  دو‌ روز چیزی نخوره افت قند پیدا میکنه   شایدبیهوش بشه چطور ۴،۵روز بی آب و غذا ؟؟

الله و اعلم

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
پس نتیجه میگیریم  کار جن‌هاس اخه اگه دزدیده بوده دزد چجوری آوردش با کلی آدم و بالگرد

نگو‌ تورو خدا شوهرم شیفته تنهام میترسم 😬😬😬😬

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
منم واسم سواله لحظه پیدا شدنش ظاهرش تمیز بود به نظر نمیومد که اذیت شده باشه اصلا گریه نمی کرد

اصلا قابل باور نبود 

حتی اکر دزدیده هم میشد بچه باید ناارومی میکرد اشفته میشد بچه ی وعده غدا کم‌بخوره لاغر میشه بعد این بچه ۴ روز هیچیش نشده

عجیب بود

نگو‌ تورو خدا شوهرم شیفته تنهام میترسم 😬😬😬😬

نه بابا عزیزم نترس من هر شب تنهاام 

اخ عقل ادم باید داشته باشه جن کجا بود گلم بعدم این همه ادم بچه ۴ ساله ب چ دردشون میخوره 

کلا قضییه بو داره