2777
2789
عنوان

دیدید یسنا پیدا شد؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 19 پست
پدر و مادر یسنا و نیروهای هلال احمر و تمامی مردم استان گلستان از نی نی سایتی های عزیز تشکر و قدر دان ...

چرا داخل تاپییک تکراری شرکت میکنید عزیزم ؟!

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا داخل تاپییک تکراری شرکت میکنید عزیزم ؟!

کل سایتو تبدیل کردین به هلال احمر ببخشید که اجازه نگرفتیم و میاییم سایت عزیزم

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

کل سایتو تبدیل کردین به هلال احمر ببخشید که اجازه نگرفتیم و میاییم سایت عزیزم

نگفتیم سایت تشریف نیارید وارد تاپییک هوایی که موضوعش اذیتتون می‌کنه نشید 

شما هم ببخشید که از حق خودمون تو سایت استفاده میکنیم به کسی که ارتباطی داره کی چه تاپیک میزنه 🤦

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

نگفتیم سایت تشریف نیارید وارد تاپییک هوایی که موضوعش اذیتتون می‌کنه نشید  شما هم ببخشید که از ...

وقتی تاپیک تکراریه چه لزومی به ایجاد کردنش هست ؟؟امروز غیر از شبکه های اجتماعی و رسانه ها بارها و بارها تاپیک زده شده دیگه واقعا لازم به تکرار نیست اگر موضوع جالبی بود تاپیکتون حداقل ۱۰صفحه جلو میرفت نه اینکه به دو  صفحه هم نرسه

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞