2777
2789
مادرشوهرم وقتی یه زنی برای شوهرش کادو میخره میگه حالا پول خود شوهره بود پول تو که نبود اینقدر شوهرت ...

بگو مهم معرفته خرید کادوعه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
 'نمیتونی اونکارو انجام بدی وقتی علاقته ،پس برای چی دنبال کارشو گرفتی' چیزیه که خودمم توش موند ...

شماهم وقتی میدونین نظرتون به هیچ جام نیس چراادامه میدیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم میگه مهریه ت آماده ست ، خواستی بری (مادرشوهر میگه)  درصورتیکه با شوهرم مشکلی ندارم

من جای تو بودم یه کاری میکردم به گوه خوردن بیفته و تا عمر داره از این حرفا نزنه

کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !

من اصلا توی مهمونیای خونه مادرشوهرم کمک نمیکنم

بعد مادرشوهرم اینا خیلی تمیزن و یکسره در حال بشور و بسابن 

بعد میبینن من یجا نشستم زورشون میاد به دخترم میگن تو به ما رفتی کاری هستی خیلی بده مثل مامانت نیستی که کار نمیکنه

توقع دارن منم برم کار کنم خب نمیتونین مهمونی مدین چرا توقع دارین مهمون بیاد براتون کار کنه 🙄

شماهم وقتی میدونین نظرتون به هیچ جام نیس چراادامه میدیدن

اتفاقاگفتم همینو ها

چندان اثرنکرد برای اون اشخاص

درخواست دوستی رد میشه ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی و توهین رو نمیپذیرم - تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧

من اصلا توی مهمونیای خونه مادرشوهرم کمک نمیکنم بعد مادرشوهرم اینا خیلی تمیزن و یکسره در حال بشور و ...

بگو من تو خونمون ب اندازه کافی کار میکنم دلیل نمیبینم تو مهمونی هم خودمه خسته کنم ترجیح میدم لذت ببرم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
بعضیا نون حروم کنن هرچی میخورن مثل اینکه میریزی سطل اشغال انقد لاغرن

حاجی....:/ خب الان میدونم با من نبودی ولی حرفت توهین بود 🥲💔😐😐😐 من بدبخت و امثال من چه گناهی کردیم لاغریم 

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!