2777
2789
عنوان

میکروب معده

356 بازدید | 28 پست

خانما توروقرآن کمکم کنید من چهار ماهه نفخ دارم اما اصلا معدم درد نمیکنه دارم همش لاغر میشم توروخدا بگین چی بخورم فاموتیدین میخورم و دایمیتیکون این لاغر شدنم داره اذیتم میگنه تا چیز سردم میخورم حالم بد میشه خدایا چرا من همش مریضم😢

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین اگر عفونت داره یه موتی ناشتا عسل و سیر خام یک حبه بخور

تا میتونی لباست خیس نباشه

تا میتونی سر دلت گرم کن ماساژ با روغن گرم بده مثل سیاه دونه 

سیاه دونه ۱۴ دونه نیم کوب با یک قاشق عسل بخور در طول روز ۳ بار

قبل از غذا نمک و اوبشن بخور 

میوه پخته بخور

میوه خام هندونه سبزی خام نخور

یکم گوشت شتر مرغ کباب کن بخور

با ازمایش خون معلوم شد ؟

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

ببین اگر عفونت داره یه موتی ناشتا عسل و سیر خام یک حبه بخور تا میتونی لباست خیس نباشه تا میتونی سر ...

سیاه دانه میخورم یبوست میشم اصلا ی مدت یبوستم ی مدت اسهال نمیدونم چمه

درمان میکروب معده با دارو و مراعات غذایی حداقل ۸ هفته طول میکشه و شیرین بیان اندازه یک نخود روزی یک بار دم کن بخور یا همینطور بجای شکلات روزی یکبار بخور خیلی خوبه عالی برای میکروب معده عالی