2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رفتم برای جوشام دکتر بعد بهم اینو داد چون راکوتان گفتم نمی‌خورم میخام ببینم عوارضش چقده 

جدی ژل هست،یعنی لازم نیست مثل قرصش بخوریم؟

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

والا من همون اول رفتم گفتم من راکوتان نمی‌خورم 

ب من راکوتان داد خریدم عوارضو خوندم نخوردم پس دادم

۳ سال پیش 

خالا این ژل چی هس

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

من جوشام هورمونیه کلا این ژلو داد بهم بزنم بهشون با قرصا هومونی 

من نمیدوتم چین 

فقط وقتی دید گفت شدیده و آزمایش فرستاد بعد راکوتان داد ک متم مصرف نکردم

از ۱۵ سالگی جوش میزنم الان ۲۱ سالمه دیگ

من نمیدوتم چین  فقط وقتی دید گفت شدیده و آزمایش فرستاد بعد راکوتان داد ک متم مصرف نکردم از ۱۵ ...

دوستم راکوتان خورد خیلی پوستش خوب شده ولی خب من ریسک نمیکنم راکوتان عوارض داره روغن هسته انار رو امتحان کردی ابنجا معرفی کردن بهم 

دوستم راکوتان خورد خیلی پوستش خوب شده ولی خب من ریسک نمیکنم راکوتان عوارض داره روغن هسته انار رو امت ...

نه نکردم من یک مدت نزدیگ یسال ماسک ضد جوش اردن سبوما با ژل شست و شو ی هیدرودرم رو استفاده میگردم عالی بودن

البته تا خالا چیزی زیاد استفاده گردم

یکی از دوستام قرص نمیدونم راکوتان بود چی بود دگتر بهش داد یعنی ببین ازین رو ب اون رو شد 

نه نکردم من یک مدت نزدیگ یسال ماسک ضد جوش اردن سبوما با ژل شست و شو ی هیدرودرم رو استفاده میگردم عال ...

زیر نظر دکتر برو این شوینده ها که خودمون میگیرم ممکنه سازگار نباشه با پوست سد دفاعی از بین ببره بعد درمانش طول میکشه 

زیر نظر دکتر برو این شوینده ها که خودمون میگیرم ممکنه سازگار نباشه با پوست سد دفاعی از بین ببره بعد ...

دکتر فقط کلینداماسیفن داد گ اصلا بهم سازگار‌نبود حوسام بیشتر میشد