2821
2789
ول کن بهتر که نیان حالا ماها که شوهر داریم و دارن عذابمون میدن چه گلی به سرمون زدن؟ تنهاییاتو ببوس ب ...

من دوست دارم ازدواج کنم دوستا و همکلاسیام ازدواج کردن بچه هم دارن . 😢😢

. آقایون درخاست ندین 🙄 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست دارم ازدواج کنم دوستا و همکلاسیام ازدواج کردن بچه هم دارن . 😢😢

هیچ جا هیچ خبری نیس.  بخدا بعد از ۶ سال زندگی مشترک که صدمو گذاشتم وسط بدترین فوشا و فوشای ناموسی و بدترین رفتارارو باهام داره. حتی کتکم زد .پشتم نیس حمایتم نمیکنه خرجم  نمیکنه تامینم نمیکنه همش پشتو حامیه خونوادشه و بسیار بچه ننه. همه جا خرج میکنه اما دریغ از یه هزاری که به من بده. 

هیچ جا هیچ خبری نیس.  بخدا بعد از ۶ سال زندگی مشترک که صدمو گذاشتم وسط بدترین فوشا و فوشای نامو ...

وای عزیزم 💚😢 انشا الله که خوشبخت وعاقبت بخیر باشید . از خدا میخوام که به زودی زود رفتار های بد همسرتون اصلاح شه 💚💐

. آقایون درخاست ندین 🙄 😒

وای عزیزم 💚😢 انشا الله که خوشبخت وعاقبت بخیر باشید . از خدا میخوام که به زودی زود رفتار های بد همس ...

قربونت برم عزیزدلی 💙💝

اگه میخاست درست بشه تا الان شده بود مردی که دائم عرق بخوره و مسعولیت پذیر نباشه ببین فاجعه س.

مردا بخدا شاهکار خلقت نیستن زنو رو تخت پادشاهیم نمیزارن. کاش اون دوستمون انقدر خودشو ناراحت نمیکرد و تنهایی رو انتخاب میکرد

قربونت برم عزیزدلی 💙💝 اگه میخاست درست بشه تا الان شده بود مردی که دائم عرق بخوره و مسعولیت پذیر ن ...

اهان خودت بودی که تصمیم ب ازدواج داشتی درست نخوندم فکر کردم یه نفر دیگه بود

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792