2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بابا بعد ۴ روز بی اب و غذا چه جوری زندس اخه؟

زنده پیدا شده خودم فیلمهاشو دیدم اما حسم میگه این بچه دزدیده شده بود دیدن اوضاع بد ولش کردن همون نقطه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه پیدا شده نه مرده هیچ خبری نیست باز رسانه ها هوس پول کردن

فیلمش رو گذاشتن  صفحات خبری استان گلستان خودش رو هم نشون داد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فیلمش رو گذاشتن  صفحات خبری استان گلستان خودش رو هم نشون داد

میگن یکی دیگس چمیدونم 

انقد بزرگ کردن قضیه رو 

معلوم نیست سالانه چند نفر گم میشن اما یک نفر بین اینا معروف میشه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

میگن یکی دیگس چمیدونم  انقد بزرگ کردن قضیه رو  معلوم نیست سالانه چند نفر گم میشن اما یک ...

یکی دیگه که نمیتونه باشه ....

اتفاقا خوبه بزرگ کردن پیدا شد 

ولی من حدسم رو دزدی هست که طرف ترسیده ولش کرده 

یکی دیگه که نمیتونه باشه .... اتفاقا خوبه بزرگ کردن پیدا شد  ولی من حدسم رو دزدی هست که طرف ت ...

کاش ب فکر یکی نباشن خیلیا هستن

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

کاش ب فکر یکی نباشن خیلیا هستن

اونا هم باید رسانه ای کنن درست میشه انشالله هیچ کسی گم نشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز