2777
2789
یسس 

الهی بگردم من

اشکم دراومد

خداروشکر🥹😭

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دزدا ترسیدن از این همه جمعیت اومدن ی جوری گذاشتمش تو زمینا دوباره

اره غير ممكنه اخه يكي دو روز نبوده ٤روز بچه ٤ساله عجيبه خيلي

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

تو عید امسال یه پسر بچه چهار ساله تو شهر ما با بابااش میرن سمت زمیناشون گم میشه یه شب کامل دنبالش بودن تا سگ یه چوپان پیداش کرده بود سگه اونقدر بالا سرش وایستاده بوده و ازش مراقبت کرده که صاحبش متوجه شده دیده یه بچه از خستگی خوابش برده

بدون غذا ۳ ماه زنده ای بدون اب یک هفته

ادم بزرگ نه بچه ٤ساله اخه چه چربيي داره برا ذخيره انرژيش 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

آخه عجیب نیست؟؟ چننندددد ررووووز تو اون مراتع و زمینا دنبالشن با پاراگلایدر و سگ و... بعد یهو زنده پیدا بشه؟؟ مگه تحمل چند روز گرسنگی رو داره بچه؟؟ علف خورده؟! من میگم کسی برده بوده و اورده همونجا ولش کرده بچه اینهمخ وقت سالم نمی‌مونه اونجا البته که اگر خدا بخواد هر چیزی ممکنه

اره غير ممكنه اخه يكي دو روز نبوده ٤روز بچه ٤ساله عجيبه خيلي

آره دروغه تو همون زمینا بوده باشه.کسی دزدیده بعد آورده گذاشته سرجاش.خدا کنه اتفاقی واسش نیفتاده باشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
تو عید امسال یه پسر بچه چهار ساله تو شهر ما با بالاش میرن سمت زمیناشون گم میشه یه شب کامل دنبالش بود ...

😭😭😭😭😭😭گر نگه دار من انست  ….