2777
2789
معلم میشی  خیلی کم بهت ج فکر کرده ولی یجورایی خوشش میاد ازت و با یه نفر در سطح معمولی ازدواج ...

@nasrin2451   عزیزم هدف آقای ج الان چیه؟یعنی هدفش در آینده ازدواج هست؟من چه زمانی و به چه طریقی  ازدواج می کنم می توانی مشخصات ظاهریش  و شغلش را بگی؟مرسی عزیزم

نه 

توروخدا بگو ی ساعته تو تاپیکم ج نمیدی

امروز ک ب عسل دلداری دادم خوشحال بود کنارشم یا ن؟ دوستیم باهاش بهتر میشه؟؟ 

یلدا چ حسی بهم داره؟ 

‌من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه مدتی یکی دو هفته اینجوریه  سربه سرش نزارین خوب میشه یه دوره ای توی سن خودش  اگه بخوای ...

میتونی بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم، غریبه یا فامیل و چطور فردیه و شغل ایندم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

@nasrin2451     عزیزم هدف آقای ج الان چیه؟یعنی هدفش در آینده ازدواج هست؟من چه زمانی و ب ...

با ج ازدواج نمیکنی 

ج دوست داره ولی پیش قدم نمیشه 

شوهر آیندت کارمند بانکه ک تیپ خوبی هم داره

آره عقد میکنی معلم یا کارمنده  ارشد اونجایی میخوایی نه ولی جای خوبی نزدیک همونجا قبول میشی

ازدواجم نیمه اول ساله یا دوم؟ 

مشخصاتشم بگو لطفا یا مشخصات خودم 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
توروخدا بگو ی ساعته تو تاپیکم ج نمیدی امروز ک ب عسل دلداری دادم خوشحال بود کنارشم یا ن؟ دوستیم باها ...

یلدا شاید تو ظاهر چیزی نگه ولی دلش باهات صافه 

عسلم خیلی خوشحال بود ولی غرورش نمیزاشت وانمود کنه

با ج ازدواج نمیکنی  ج دوست داره ولی پیش قدم نمیشه  شوهر آیندت کارمند بانکه ک تیپ خوبی هم ...

عزیزم چن بار پرسیدم لطفا منم جواب بده

Rواقعا ازم خوشش میاد؟حرفایی که بهم میزنه راسته؟

کی نامزد میکنم؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

با ج ازدواج نمیکنی  ج دوست داره ولی پیش قدم نمیشه  شوهر آیندت کارمند بانکه ک تیپ خوبی هم ...

@nasrin2451 عزیزم من چند سال دیگر ازدواج می کنم و چطوری با آن فرد آشنا میشم؟برادرم چه زمانی ازدواج می کنه؟مرسی عزیزم

عزیزم ببخشید تاپیک خیلی شلوغ بود  اقدام داشته باش مرتب و تا ماه آینده باردار میشی  اونم ...

حست چقدر قویع؟دوتا دختر دارم ، فعلا قصد بارداری ندارم دختر دومم پونزده ماهشه فعلا,یعنی بچه سومم پسر میشه؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز