2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونجوری که فکر و خیالته خیلی ثروت اغراقی نه  ولی آره به ثروت خوبی میرسی و رفاه کامل داری و در ...

@nasrin2451 سلام عزیزم من معلم میشم یا کارمند؟حس کسی که تول اسمش ج داره نسبت به من چیه و قصدش چی هست؟من چه زمانی با چه کسی با چه مشخصات طاهری و شغلی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

نه دیگه فراموشش کرده برای ابددددد انگار مهدیه ای تا حالا ندیده و نشناخته

ببخشید مشکل خیلی بدی داریم داداشم ۱۹ سالشه اسمش محمد حسین  صبح تا شب میره اتاق تاریک در هم میبنده با هیچکی حرف نمیزنه قرمزی صورتشو بهانه کرده هیچ رقم بیرون نمیره مدرسه نمیره خدمت نمیره بنظرت سرنوشتش  همینه؟

@nasrin2451   سلام عزیزم من معلم میشم یا کارمند؟حس کسی که تول اسمش ج داره نسبت به من چیه و قص ...

معلم میشی 

خیلی کم بهت ج فکر کرده ولی یجورایی خوشش میاد ازت

و با یه نفر در سطح معمولی ازدواج میکنی و کنارش آرومی

نه دیگه فراموشش کرده برای ابددددد انگار مهدیه ای تا حالا ندیده و نشناخته

میتونی بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم، غریبه یا فامیل و چطور فردیه و شغلم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

آره اگه هم نشه  تا اوایل سال بعد سنتی و خیلی هم خوشبخت میشی

@nasrin2451  

عزیزم لطفا منم جواب بده

Rواقعا چه حسی بهم داره؟حرفایی که بهم میزنه راسته؟

کی نامزد میکنم؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز