2777
2789
لباسم چه رنگیه متولد چه ماهیم

حس ششم دارم خواهرم 

دیگه از اعضای خانوادت نیستم که دقیق بدونم از ۱۲ ماه سال کدوم ماه ب دنیا اومدی 

راجب آینده حدسام اغلب روبه زیاد درست بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هستم خیلی جاها خیلییی دیدم حس ششمم درست بوده

عسل ازم بدش میاد یا دوسم داره؟ دوستیم با عسل بهتر میشه؟

یلدا چ حسی بهم داره؟ 

امروز ک ب عسل دلداری دادم چ حسی داشت خوشال بود من کنارشم یا ن؟  ممنون 

‌من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟
حس ششم دارم خواهرم  دیگه از اعضای خانوادت نیستم که دقیق بدونم از ۱۲ ماه سال کدوم ماه ب دنیا او ...

Rچرا جدیدا کم پیداست؟ازم خوشش میاد واقعا؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

میشه برا منم حدس بزنی

کی بیماریم خوب میشه و کی ازدواج میکنم؟!

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بستگی داره ایندت متغیره. اگه یه سری کارایی که باید انجام بدیو با برنامه ریزی پیش بری به ثروتم میرسی

میشه بگی دزدم رسوامیشه؟طلاهام بهم برمیگردن؟

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

میتونی بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم، غریبه یا فامیل و چطور فردیه

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

2790
2778
2791
2779
2792