2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول می‌چرخن

ببخشید اما فکر کنم شما منطور این حرف منو متوجه نشدید من گفتم زندونی بغلت باشم تو یکی از بیت ها و بعدش هم گفتم نمیخوام ول گرد باشم ول گردی به تو دست همه بودن و اینا نیست میشه بی هدفی و خیلی چیزا و الکی و بی معنی زندگی کردن رو در نطر گرفت و وقای الکی داری زندگی میکنی و انید و انگیزه لی نداری با زندونی شدن تو روح و بدن و بغل یکی دیگه میشه امید گرفت و هدف ساخت و جنگید و میشه با این کار از بقیه آدمای بی ارزش و انرژی دزد فزار کرد 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
ببخشید اما فکر کنم شما منطور این حرف منو متوجه نشدید من گفتم زندونی بغلت باشم تو یکی از بیت ها و بعد ...

عزیزم تو حس ت خوبه . شعرات دلیه. فقط شعرت وزن نداره. یا حداقل هم آوا نیستنجای پیشرفتت زیاده .موفق باشی 

عزیزم تو حس ت خوبه . شعرات دلیه. فقط شعرت وزن نداره. یا حداقل هم آوا نیستنجای پیشرفتت زیاده .موفق با ...

ممنون عزیزمم مرسی ازت ❤️

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹