2821
2789
عنوان

عمل لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 62 پست
آره ما خانوادگی از اول چاق بودیم 

منم از بچگی خیلی چاق بودم ینی به دنیا اومده بودم پنج کیلو نیم وزنم بوده 😐😂

خیلی خوبه که تونستید عمل کنید 

همه به وزن ایده‌آل تون رسیدید ؟

بای پس همونه که برنمیگرده؟

این دروغ که بگی برنمی گرده 

اره کمتر برمیگرده ولی اگه با درد به زور بخوری کم کم عادتت میشه و درد تحمل میکنی میخوری تا جایی که معدت کش میاد و جا باز میکنه 

باید ۳ سال رعایت کنی مثل یه بچه بعد دیگه عادی میشه چاق نمیشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رونم اونقدری که بگی لاغر نشده ها چون من استخوان بندی درشتی دارم ولی خب به پای قبلن نصف که چه عرض کنم ...

میدونی چون تو هیچ دوره‌ای از زندگی لاغر نبودم رونا برام آرزوی محاله، واقعا چرا خدا ما رو چاق افریده؟؟ از چهره‌م خیلی راضی هستما ناشکری نمیکنم ولی کاش هیکلمم خوب بود

منم از بچگی خیلی چاق بودم ینی به دنیا اومده بودم پنج کیلو نیم وزنم بوده 😐😂 خیلی خوبه که تونستید ع ...

اره همه رسیدیم 

ولی دو نفرمون رعایت نکردن دوباره چاق شدن 

البته نه اون چاقی که قبلا بودن 

میدونی چون تو هیچ دوره‌ای از زندگی لاغر نبودم رونا برام آرزوی محاله، واقعا چرا خدا ما رو چاق افریده؟ ...

منم همینجوری بودم تا این یکی دوسال که رنگ خوش هیکلی رو به چش دیدم 

آدم چی بگه از نظر من کسایی که هرچی میخورن و لاغرن و سوخت و ساز بدنشون بالاس از برگزیدگان خوب خدان😁

ان‌شاءالله به چیزی که میخوای برسی قشنگم 😘

اره همه رسیدیم  ولی دو نفرمون رعایت نکردن دوباره چاق شدن  البته نه اون چاقی که قبلا بودن ...

خداروشکر 

ای وای ان‌شاءالله باز بتونن لاغرکنن 

حدود سه الی پنج کیلو باز چاق میشن که میتونن وزن کم کنن 

یه خانومی هست منشی دکتره شهر ما سه ساله عمل کردن الان چهار کیلو باز چاق شدن که رژیم گرفتن باز لاغر شن 

ان‌شاءالله که هیچکس باز چاق نشه🫠

منم از بچگی خیلی چاق بودم ینی به دنیا اومده بودم پنج کیلو نیم وزنم بوده 😐😂 خیلی خوبه که تونستید ع ...

منی که از ۵۸ کیلو کارم رسید به عمل معده چی بگم 

کم کاری شدید تیرویید و پلی کیستیک دارم 

فقط تجربه ۶ عمل نزدیکانم بگم 

اگه عمل کردی حرف دکترت گوش کن 

حتما حتما پیاده روی .و بعد یه ماه باشگاهت برو 

فقط ۶ ماه باشگاه برو 

بعدش هیچکی فکرشم نمی کنه تو آدم چاقی بودی که لاغر شدی 

من نتونستم متاسفانه بد شدم 

ولی آبجی و داداشم که باشگاه و پیاده رویشون رفتن اصلا معلوم نیست که چاق بودن بعد لاغر شدن

منی که از ۵۸ کیلو کارم رسید به عمل معده چی بگم  کم کاری شدید تیرویید و پلی کیستیک دارم

ای وای ان‌شاءالله خدا بهتون رحم کنه چه عملی باید انجام بدید ؟ یا اینکه چه عملی انجام دادید ؟

من قبل عمل زخم معده شدید و زخم دوازدهه داشتم که خداروشکر خوب شدم البته برای معدم گفت قسمتی که زخم بوده رو برداشتن 🫠

اینم بگم اگه کارا دیگه کنی نمی تونی بعد بای پس کنی .من دکتر جنگجو مشهد عمل کردم  آبجی و داداشم ...

وای چه باحال بعد کلی مردمو میترسونن عمل نکنید 

ماشاللهدهمتون عمل کردید 

منم میرفتم دکتر  به خانم با سه تا از دخترهاش عمل کرده بودن یکی هم پدر و مادر و پسر یه خانم خودش عین چوب شور دو تا دخترش رو اورده بود یکیشون  ۱۴۰  کیلو بود 

ای وای ان‌شاءالله خدا بهتون رحم کنه چه عملی باید انجام بدید ؟ یا اینکه چه عملی انجام دادید ؟ من قبل ...

من ۶ سال قبل اسلیو کردم 

ولی بعد عمل شدید رفلکس گرفتم میگن عملی هست دهنه ی مری رو تنگ میکنن و رفلکس درمان میشه شاید اواخر تابستون اقدام کنم برای عمل مری