gandmak مدیر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان راسته؟(گنج) | مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 20 پست اززیر خاک مجسمه و چیزای قیمتی درمیارن؟کسی از اطرافیانتون اینکارو کرده؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/02/13 | 11:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 هس خیلی ب ندرت ب نظرم دعا اینام داره همراش؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 والا من نشنیدم به نظرم تا الان هرچی بوده دیگه پیدا کردن بقیه چیزی نمونده چرا تازه تازه دارن تو روستامون پیدا میکنن هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
جيران٢ عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 10517 دعا اینام داره همراش؟ سر در نمیارم من ❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 طلایاب داشتن و اینکه جاشم بلدن تا الان کلی در آوردن حالت نقشه داشتن؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 قبلا خیلی بیشتر بود. مخصوصا تو روستاها و جاهایی که ارتفاع دارن. پدر پدربزرگم از تو زمینش یه چیزایی ... دعا هم داشت همراهش؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 می دونستی مجازات داره اگه بگیرن طرف نه نمیدونستم من که حوصله اشو ندارم تواینستا میدیدم 😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎