2777
2789
عنوان

توهین همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 33 پست
من یکی به خانوادم توهین کنه چشاشو درمیارم یا مقایسم کنه با اکساش قیدشو براهمیشه میزنم ادم باید به ...

درسته منم تحمل چنین چیزهایی ندارم

ولی ما از ریز جزئیات زندگی اسی کع خبر نداریم

با حرفهایی مثل چرا طلاق نمیگیری و ... اسی رو از درست کردن اوضاع دلسرد میکنیم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورتون میشه جز مورد اول همرو انجام میدم ،انلاین شاپ چی خوبه ؟؟؟اتفاقا تو ذهنمه خودمو ب روز کنم ولی ...

زبان یادبگیر 

اگه تپلی هستی باشگاه برو.

کلاس اموزش رقص حرفه ای برو باعث میشه خود به خود از هرحرکتت عشوه بریزه

انلاین شاپ لوازم ارایش. یا اکسسوری بزن درامدشون عالیه

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

درسته منم تحمل چنین چیزهایی ندارم ولی ما از ریز جزئیات زندگی اسی کع خبر نداریم با حرفهایی مثل چرا ...

بنظرتون چطور رفتار کنم؟؟؟؟سرد باشم؟؟؟اگ ی درصد شرایط طلاقو داشتم میگرفتم،بخدا خانوادش خیلی دوسم دارم اطرافیانش کلا تعریفمو میکنن ولی خودش میکنه خجالت میکشم میبرمت خونه مامانم چون احمقی و خنگ و تحقیرررررر

هرچی بیشتر از افراد متفرقه مشاوره بگیری، زندگیت زودتر از هم میپاشه...

دنبال مراکز تلفنی مشاوره رایگان باش

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
زبان یادبگیر  اگه تپلی هستی باشگاه برو. کلاس اموزش رقص حرفه ای برو باعث میشه خود به خود از هر ...

قدم ۱۸۰ هیکلمم ورزشکاری قیافم اطرافیان میگن قشنگه ولی این بخاطر خانوادم ک دوس داره تحت نظرش باشن نیستن میگه توام مثل اونایی .ی بی عقل .خیلی ممنونم بابت راهنماییای عالیتون .من رقصم افتضاحه همیشه سرکوفت میزنه 

جلو بچه که دعوا بحث نمیکنید؟🥲

اگه میکنید حتما سعی کن پول جمع کنی بچتو ببری مشاور چون خیلی توسن کم این چیزا رو روحیه بچه تاثیر میزاره🚶🏼‍♀💘

باشگاهم کلن ماهی دویست صیصد

هزاره واسه رقصم بازهمون دویست هزاره

زباتم بتونی پول جمع کنی صفر تاصدشو با دومیلیون یادت میدن

اگه تونستی پول جمع کن گواهینامه هم بگیر

اینجوری ب چشم شوهرت وحتی دیگرانم موفق به نظرمیای

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

بنظرتون چطور رفتار کنم؟؟؟؟سرد باشم؟؟؟اگ ی درصد شرایط طلاقو داشتم میگرفتم،بخدا خانوادش خیلی دوسم دارم ...

بسنگی به شوهرت داره

اگر شوهرت ادم مغروری هستش نباید زیاد آویزونش باشی

بنظرم به مشاوری روانشناسی چیزی مراجعه کن به شوهرت نگو فعلا چون دیگه می بینی سرکوفت میزنه بهت میگه دیوانه اگر هم ذهنش نوینه خودشم راضی کن ببر 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

جلو بچه که دعوا بحث نمیکنید؟🥲 اگه میکنید حتما سعی کن پول جمع کنی بچتو ببری مشاور چون خیلی توسن کم ...

بله درست میگین ،ممنونم چشم حتما،،گواهینامه دارم ،از لحاظ آشپزی عالیم فقط باید ب بقیه مسائل برسم حتما

دوست گلم موندن شما توی رابطه احترام درونش نیست اول عجیب هست چطور داری تحمل می‌کنی هرروز ذره ذره وجودت تحقیر میشه عجیب تر ...

و اینکه همسرتون توی گذشته سنش کمتر بوده در خانوادش حتما مورد تحقیر توهین قرار گرفته الان رابطه با محبت نمیتونه داشته باشه زمانی که با یک فرد نرمال قرار میگیره حتما این کلمه توهین تحقیر باید توی رابطش باشه یا خودش به اون فرد نرمال توهین تحقیر می‌کنه ؛ یا طرف مقابل به شوهرت بدخلقی توهین تحقیر می‌کنه شوهرت به قول معروف موش میشه اطاعت امر میشه...

و اینکه خودت هم توی این رابطه موندی تحمل می‌کنی دوران کودکی کم سن سالیت بازم توسط خانواده بزرگتر مورد توهین تحقیر قرار گرفتی الان این رابطه جذب کردی . نمیتونی از این رابطه خارج بشی ابن رابطه یه جورایی قلب دلت نگه داشته ... 

همه این کارها رو ناخودآگاه انجام میده 

بسنگی به شوهرت داره اگر شوهرت ادم مغروری هستش نباید زیاد آویزونش باشی بنظرم به مشاوری روانشناسی چی ...

من ی فلش گم کردم فیلم عروسیمون داخِش بود نمیدونین چیکار کرد ک این پیدا بشه آبرومون میره در صورتی ک خیلی عادی بود فیلمه .ب اون خاطر اینجوری شد دعوا ادامه دار شد او بیشتر دعوا میکنه و کاملا مخالف مشاورس .خودم باید برم حتما

دوست گلم موندن شما توی رابطه احترام درونش نیست اول عجیب هست چطور داری تحمل می‌کنی هرروز ذره ذره وجود ...

چاره چیه بنظرتون الان ؟؟؟من دخترم بدبخت میشه جدا بشم😪

من ی فلش گم کردم فیلم عروسیمون داخِش بود نمیدونین چیکار کرد ک این پیدا بشه آبرومون میره در صورتی ک خ ...

منم پدرم تا حدودی همینجوریه ولی نه به این شدت

سخته واقعا درکت میکنم همش تنش همش میترسی اشتباه کنی یه اشتباه کوچیکت رو اینقدد بزرگ میکنن که خودتم استرس میگیری

منم پدرم تا حدودی همینجوریه ولی نه به این شدت سخته واقعا درکت میکنم همش تنش همش میترسی اشتباه کنی ی ...

دقیقااااا .میگه تو گیجی گمش کردی.خاک برسر من ب تو اعتماد کردم تو امن نیستی توخنگی