2777
2789
متوجه هستم منم ارزومه البته مجردم  چقدر خوب ادم با یکی ازدواج کنه مثه دوستش باش که پایه همه دی ...

نه اشتباه نکن پایه دیونه بازیام هس.فقط من اهل این نبودم به کسی جواب پس بدم و بله بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی  اینقدر بد که لحظه ای نیست پشیمون نباشم و به خودم لعنت نفرستم امکان نداره جایی یرم و احس ...

چی بگم....هممون ب نوعی داریم رنج میبریم تو زندگی یکی بیشتر یکی کمتر کاش روز خوشبختی ماهم برسه

آهاا چون من یکیو میشناسم ایقدر خله کلاه سرشم بذارن میگه خانواده ام درس میگه

نه خداروشکر شوهرم اینحوری نیست

توی این مسائل منطقیه ببینه طرف بهش ضربه میزنه راحت کنارش میزاره الان حدود یکساله با پدرش هم قطع ارتباط کرده

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

نصفش از همونه

حالم بده نمیدونم چی میشه... 

بعد ده سال اولین بار بود که حرف زدم به خانواده اش. 

من اومدم خونه پدرم اونم بچه ها رو بر خونه مادرش

سر هیچی طلاق میگیریم. البته من برام مهم نیست که طلاق بده خودم تشویقش میکنم به طلاق!

فقط الان حالم بده 

صبح که بیدار شدم فکر نمیکردم شب اینجوری بشه

خدا لعنتش کنه

چی بگم....هممون ب نوعی داریم رنج میبریم تو زندگی یکی بیشتر یکی کمتر کاش روز خوشبختی ماهم برسه

فقط یه چیزی همیشه میگم

اگه سلامتی دارید و دستتون جلوی کسی دراز نیست خداتون رو شکر کنید

دوتا چیزن که وقتی همه چیمو از دست دادم فهمیدم چقدر مهمن و سلامت روانم باهاشون رفت

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

من 

بعد ۸ سال بهش رسیدم تنها دعا این بود بهش برسیم

الان گاهی میمونم چه آرزویی بکنم 

درنهایت دعا برای سلامتی و شادی روح پدرم میکنم 

بخوام خیلی خلاصه بگم مهربونه دست دلباز برای خودم و زندگیمون چیزی کم نمیزاره

بعد از فوت پدرم اگر همسرم نبود خیلی بلا سرم میامد ولی یه تنه شد حامیم و برای بهتر شدن حالم خیلی کارها کرد 

منم محدودیت دارم مثل کار نکردن و مسافرت تنهایی نرفتن خیلی چیزها اما خوبی های همسرم خیلی بیشتره

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا