2777
2789
عنوان

شده بچهاتون حامیتون باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 31 پست
آره من پسرم از وقتی دوازده سیزده ساله بود وقتی مادرشوهرم پشت سرم حرف میزد طرفداری مو میکرد و میگفت م ...

وای چه حس خوبی. منم وقتی میرم خونه ی مادرشوهرم احساس میکنم اینجا واقعا تنهام و کسیو ندارم. اونا همه هم خون همن ولی من چی یه غریبه ام. اگه یه بچه داشته باشم همون طور که شوهرم هوای مامانشو داره اونم هوای منو نگه میداره و کسی نمیتونه بهم تیکه بندازه 

اره دخترم ۴ سالشه چند وقت پیش با شوهرم دعوام شده بود صداش یه کم رفت بالا. دفت سر شوهرم جیغ زد با اون ...

تو بلد نیستی خیلی خوب اومد وزه خانوم😂❤️❤️

واکنش باباش چی بود 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم دقیقا از دو سالگیش 😍

الان چهار سال و نیمه است تو اتاقشه ببینه پدرش داره یه کم بلند یه چیزی برام توضیح میده با چنان سرعتی میاد مقابلم وایمیسته و اخماش میکشه تو هم که پدرش میفهمه صداش بالا بوده 🥰

باباش به شوخی اگه یه چیزی سمتم پرت کنه این باید ده تا بزنه تا خیالش راحت شه منم ده با بوسم کنه شوخیم سرش نمیشه 😉😁

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

آ ره دخترم شش سالشه امروز پام درد میکرد باباش داشت واسم با روغن زیتون ماساژ میداد من دردم میگرفت آه ناله میکردم از اتاق اومد بیرون به باباش گفت نکن دردش میگیره نسبت به باباش هم همیطوریه

وای چه حس خوبی. منم وقتی میرم خونه ی مادرشوهرم احساس میکنم اینجا واقعا تنهام و کسیو ندارم. اونا همه ...

اره از بچگی یادش بده پشتت وایسه

آره دخترم وقتی با همسرم بحثمون میشه به پدرش میگه هیچی نگو  یا نرو پیشش بذار خودش آروم میشه (اخ ...

ای وای چه عاقللل😍

باباش چی میگه

آ ره دخترم شش سالشه امروز پام درد میکرد باباش داشت واسم با روغن زیتون ماساژ میداد من دردم میگرفت آه ...

ای خدا 😍

دخترم دقیقا از دو سالگیش 😍 الان چهار سال و نیمه است تو اتاقشه ببینه پدرش داره یه کم بلند یه چیزی ب ...

نسبت به باباش چی؟ 

نسبت به باباش چی؟ 

نه نسبت به باباش اینطور نیست فقط رو من حساسه انگار میدونه عموما پدرش اذیت میکنه و من هیچ کاره ام ! 

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
2790
2778
2791
2779
2792