2777
2789
عنوان

کسایی که طلاق گرفتن/ بیاید یه لحظه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 67 پست
دلیل طلاق شما چی بود؟ زندگی بعد طلاق خیلی سخته؟

زندگی خیلی سخته ،البته من سرکار رفتم و درسمو دارم ادامه میدم اما خیلی تجربه وحشتناکی بود ،شوهر من بددل شکاک دست بزن خسیس و مودی و دوقطبی بود ،

درحدی ک ادامه زندگی سلامت جسمی و روانیمو درگیر کرده بود و شکر خدا بعد جدایی همه چی عالی بود ، اما سخته 

ی روانشناس رو از خودتون دریغ نکن برو شاید پشیمون شده باشه اینجا کسی کمک خاصی بهت نمیکنه برو از کسی ک علمشو داره کمک بگیر

واقعا.اون اومده توی زندگیت.شوهرت آزمایشت هست.بیجا کرده اومده زندگیت بازم بهت خیاتت کرد بزن دهنشو صاف کن ولی نرو..فقط با سیاست رفتار کن.بدعادت نشه.طوری هم رفتار نکن و باهاش صمیمی نشو و خیلی به روش نیار تا براش عادی بشه..بهش بگو حواست بهش هست.با که رابطه داشته چطور مچشو گرفتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگی خیلی سخته ،البته من سرکار رفتم و درسمو دارم ادامه میدم اما خیلی تجربه وحشتناکی بود ،شوهر من بد ...

شرایط ازدواجم بعد طلاق براتون پیش اومد؟

یا احتمالش کم میشه؟

واقعا.اون اومده توی زندگیت.شوهرت آزمایشت هست.بیجا کرده اومده زندگیت بازم بهت خیاتت کرد بزن دهنشو صاف ...

خب حسم بهش از بین رفته...

نمیتونم خیانتشو فراموش کنم💔

شرایط ازدواجم بعد طلاق براتون پیش اومد؟ یا احتمالش کم میشه؟

حقیقتا من ستم ۲۲ و بچه هم ندارم اما تا کسی می‌فهمه ی تجربه ناموفق داشتم پاپس می‌کشه و این اذیتم می‌کنه  , خواستگاری ک متوجه طلاق میشه میره

الهی بگردم میفهممت چون شوهر منم همین بلارو سرمن اورد باوجودی که ادعا میکنه عاشقمه اما بهم خیانت کرد اما همین یه ایرادو نداره قایمکی موادم مصرف میکنه...فقط خوبیش اینه که مهربونه و خیلی بهم محبت میکنه ولی نه کار درست وحسابی داره درامدش کمه فقط رانندگی بلده و بس یه ماه میره سرکار یه ماه بیکار دیگه دارم کم میارم‌..میخوای یه فرصت دیگه به همسرت بده اگه بازم خیانت کرد اون موقع دیگه قیدشو بزن...منم اگه شرایط طلاق داشتم بخدا جدا میشدم..چاره ای ندارم چون جایی ندارم برم کاش یه کم پول داشتم از طرفی هم عادت کردم بهش نمیدونم چرا انقدر طلاق سخته ولی اگه بازم خیانت ببینم دیگه تمومه ...

بایدبرین مشاوره عزیزم، تلاشتوبکن واسه زندگیت خدایی نکرده اگرنشد راه حل اخر جدایی  واینم بگم ازطلاق نترس من اززمانی ک مجرد بودم بیشترخواستگارداشتم فقط تواجتماع بایدباشی 

🕊✨🤲🏻

بهش فرصت بده، گول خانماي سايتو نخور بعضياخوششون مياد زندگي مردم از هم بپاشه 

وقتي مطلقه ميشي بعيد ميدونم آدم مجرد بياد خواستگاريت 100٪ خواستگار مطلقه يا سن بالا مياد سمتت اونم با هزاران مشكل 

شايدم طلاق اون افراد فاجعه بارتر از طلاق شما باشه 

عجله نكن بهش فرصت بده قهر كن ولي طلاق نگير 

هيجوقتم به فكر انتقام نباش هيچوقتم تو دعواهاتون اين موضوع پيش نكش 

2790
2778
2791
2779
2792