2777
2789
ای جونه دلم چه جیگریه😍😍😍 هزارماشالا خدا حفظش کنه  آیلین عزیزم تو و شوهرت چطور باهم اشنا شدی ...

مرسی گلممممم.باباش منو دیده بود بعد اومدن خواستگاری .جلسه اول عاشق هم شدیم

اگه دوست داشتید برای سلامتی دخترم ک تو راهه یه صلوات بفرستید😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هع.کار از داد گزشته .تا طلاقم رفتم.براش مهم نیست.از خداشه ک برم.دستم ب هیچجا بند نیست.دیگه از فکرم و ...

منو تو بخاطر نداشتن پشتوانه موندیم وگرنه اینم روزی هزاربار بهم‌ میگه برو جای خوب و‌مفت خوری پیدا کردی راحتی عمرا اگه بری!!

خوب کاری میکنی تو با دخترت خوش باش شاید شوهرتم سرش به سنگ خورد و ادم شد واقعا من موندم اینا چرا مث بچه ادم زندگیشونو نمیکنن چه مرگشونه اخه

اصلا به خیانت و...فکر نکن فکز نکنم توواین ماه عزیز بره سراغش

💕
چرا😅

از دستمون در رفت    

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مرسی گلم.آره واقعا.انگار همین دیروز بود آزمایشم مثبت شد .الان یک ماه و دو روزشه

پسر من یک سالشه. خیلی زود میگذره این روزا و ادم دلتنگشون میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منو تو بخاطر نداشتن پشتوانه موندیم وگرنه اینم روزی هزاربار بهم‌ میگه برو جای خوب و‌مفت خوری پیدا کرد ...

چی بگم....‌.اره درسته عزیزمممم.خدامون بزرگه‌.انشالله ک زندگیت رو ب راه شه ب حق این ماه عزیز😢😍😘

اگه دوست داشتید برای سلامتی دخترم ک تو راهه یه صلوات بفرستید😘😘😘

مرسی گلممممم.باباش منو دیده بود بعد اومدن خواستگاری .جلسه اول عاشق هم شدیم

باز خوبه عاشقش شدی منو مادرم از کسی که دوسش داشتم جدا کرد خیلی سخت بود برام....

اصلا نمیتونسم به این زندگی عادت کنم یه مدت بعد همه سعیمو کردم عاشق شوهرم شم عشقمو به پاش بریزم ولی ثابت کرد ارزششو نداره حتی اونی ام‌که عاشقش بودم ارزش یه قطره اشکمو هم نداشت همشون بیلیاقتن

💕