2777
2789
عنوان

یسنا

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ریزه البته فک نکنم الان دیگه زنده پیداش کنن بعدم مگه چقدر میتونه دور شده باشه دوربین حرارتی تا ت ...

برو ببین تو اینترنت بزن گرفتن گوزن بالغ توسط:عقاب برات میاد .عقاب چنگ میزنه  ناخن هاش میره زیر پوست 

اره عقاب میتونه ولی صدا داره مار که نیس بیصدا بیاد و بره

خب دختره دور از مادرش بود دیگه تازه خوابم بوده دختره مادره بع خیال این که بجه خوابیده خیلی ازش ددر میشه داشته رو مزرعه کار می‌کرده صحرای ترکمن خیلی وسیعه 

مگه نوزاده که عقاب بگیره عقاب فقط نوزاد چند روزه رو می تونه ببره نه بچه سه ساله ما خودمون بز داشتیم ...

برو ببین تو اینترنت بزن گرفتن گوزن بالغ توسط:عقاب برات میاد .عقاب چنگ میزنه  ناخن هاش میره زیر پوست 

برو ببین تو اینترنت بزن گرفتن گوزن بالغ توسط:عقاب برات میاد .عقاب چنگ میزنه  ناخن هاش میره زیر ...

میدونم  خودم بچه روستام به خاطر وزنش میگم نمی تونه ببره چون کم کم دوازده سیزده کیلو به بالا بوده دیگه