2777
2789
عنوان

کیا مثل من متنفرن از عروس شدن ؟

286 بازدید | 50 پست

بنظرم عروسی گرفتن حروم کردن پوله 

نه تنها عروسی بلکه جشن عقد و حنا بندون و.. به هیچ کدوم این کارا اعتقاد ندارم 

اونم واسه من و امثالم که سالی یبارم دلم نمیخاد ریخت فامیل هارو ببینم بجز ۴.۵ نفر هیچ کدوم مفت نمیارزن 

بنظرم عروسی برای یکی خوبه که دوستاشون زیاد باشن فامیل هاشون درست حسابی و پایه باشن و عروسی  خوش بگذره 

فقط لباس عروس پوشیدن و عکس گرفتن رو دوست دارم 

من ی عقد محضری ساده رو ترجیح میدم 

اگر تجربه ایی دارید در این مورد بگید 

✨🦋🤍I am valuable

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

میدونی اینکه حداقل خانواده خودتون باشن و خوشی کنید این خیلی خوبه 

چون طبق چیزی که من میدونم ذهن این رو به عنوان عبور از مرحله قبلی هم تلقی میکنه و بخاطر همین جشن های مختلف مثل عروسی فارق التحصیلی و عقد و.... اینا هست

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

من یه جشن عقد کوچیک‌ گرفتم، عروسی نگرفتم و به جاش رفتیم ماه عسل خارج از کشور. از عروسی نگرفتن پشیمون نیستم چون همون جشن عقد بس بود برام و هم به اندازه ی کافی ناراحتی داشت و هم به اندازه ی کافی شادی، اما پشیمونم که لباس عروس نپوشیدم.

دقیقا امروز به همین فکر میکردم... ولی چاره ای نیست بدون هیچی ام، تجربه نشون داده داماد و خانوادش ا ...

دقیقا....برای جشن خرج نکنی میشی عروس ارزون و دم دستی....کلا باید برات هزینه شه وگرنه جلوه خوبی نداره

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
یه مهمونی بگیر  یه عقد محضری  یه فرمالیته خوب برو همین

فرمالیته هزینه لباس و آرایشگاه و فیلمبردار و این موارد هست

حداقل اگر مهمون دعوت کنه هدیه میدن.برای فرمالیته همه هزینه ها از جیب میره

2809