2777
2789
عنوان

آدمایی دیدین که 16ساعت درس بخونن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 95 پست
بازم خبردارن ولی بازم طرفش میرن میبینی بچه اولوفرستان تیزهوشان دومیم فرستان اولیوکه دیدن چیشده پس چر ...

من خودم هم دانش آموز تیزهوشانم. الان کلاس 12 ام هستم و از کلاس 7 ام توی این مدرسه بودم. سختی و امتحان داشت و داره اما خیلی امکانات دیگه هم هست، مثلا قانون ممنوعیت معلمین مرد برای مدارس دخترانه برای ما نیست و اولویت خوب بودن معلم هست.  سمپاد استان برای کلاس های المپیاد اهمیت زیادی قائله و بخش قابل توجهی از هزینه رو میده و هزینه خیلی ناچیزی از دانش آموز میگیره. از مشاور های برتر تهران و... دعوت میکنن چه برای کنکور چه المپیاد و هزینه جداگانه ای دریافت نمیکنند با اینکه شهریه مدارس تیزهوشان یک سوم شهریه مدارس غیردولتی همون شهره. تشریح جانوران رو برای درس زیست از همون اول داشتیم و خیلی چیزهای دیگه..... و باید بگم ما حتی مرکز استان هم نیستیم بین 3 شهرستان یک مدرسه تیزهوشان داریم پس دیگه ببینین امکانات مدارس تیزهوشان شهر های بزرگ چقدر بیشتره.

همکلاسی داشتم که همون کلاس هفتم آذرماه پروندشو گرفت چون میگفت نمیتونه اینجا بمونه .

ولی خودم و چندین نفر از دوستانم که خواهر یا برادر کوچکتر داریم برای قبولیشون توی آزمون ورودی تلاش می کنیم و اگر به گذشته برگردیم باز هم این مدرسه رو انتخاب میکنیم.

من خودم هم دانش آموز تیزهوشانم. الان کلاس 12 ام هستم و از کلاس 7 ام توی این مدرسه بودم. سختی و امتحا ...

خب اینوبایدخطاب به استارترکه میگه این مدارس خوب نیستن منی که مدرسه عادی بودم واسه المپیاداصلانمیبردنمون براشون المپیادارزشی نداشت 

گفتن فقط یادگرفتیم درس بخونیم زندگی کردن یادنگرفتیم اتفاقاهمیناتوی زمینه های دیگه زندگی هم راحت موفق میشن☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینوبایدخطاب به استارترکه میگه این مدارس خوب نیستن منی که مدرسه عادی بودم واسه المپیاداصلانمیبردن ...

موافقم ولی واقعا بستگی به آدمش هم داره. همکلاسی داریم که نمیخواد کنکور بده اصلا و فقط میخونه که یه نمره ای بگیره.

نمیدونم شما کلاس چندم هستین ولی انشاالله موفق باشین و به هدفتون برسین  

لطفا برای منم دعا کنین که تیر کنکور دارم

چراهمکلاسیتون نمیخونه؟؟ من دانشجوهستم الان ولی خب...

یه نفرشون چون وضع مالی خوبی داره و کلا تک فرزنده میگه واسه چی خودمو اذیت کنم زبان میخونه که بعد دیپلم مهاجرت کنه.

چند نفری هم داریم که به اصرار خانواده اومدن تجربی و خب برای کنکور هنر یا زبان آماده میشن.