2777
2789
سلام. سما جون گروه زنان موفق چی شد پس؟

سلام گلي جون من خيلي تلاش ميكنم تاپيك پويا باشه اما هيچ كي نيست هيچ وقت   تو هم نيستي مگه نه؟

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادر شوهرم امشب میگفت بیا طبقه بالا بخواب داعش نیاد سراغت حالا این هیچی بیاد بکشتت میاد ابروتو میبره ...

يعني فلسفش خيلي باحال بود داعش كجاست اين وقت شب خواهر؟  

من چند بار اومدم دیدم خبرب نیست گفتم حتما دیگه بیخیالش شدین

نه من عاشق متحول شدنم اما نياز به پايه هاي قوي داريم كه متاسفانه فقط شما موافق بودي و مامان نمونه بقيه بچه ها نيستن خيلي كم هستن يعني

نه من عاشق متحول شدنم اما نياز به پايه هاي قوي داريم كه متاسفانه فقط شما موافق بودي و مامان نمونه بق ...

حیف شد.البته من دارم روی خودم کار میکنم ولی دوست داشتم چند تا پایه باشه گه انگیزه بگیریم 

نه من عاشق متحول شدنم اما نياز به پايه هاي قوي داريم كه متاسفانه فقط شما موافق بودي و مامان نمونه بق ...

منم دیدم خبری نیست اتفاقا پیام دادم که: نیستین؟😞

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

یع از خدا بیخبره فلان شده تو تل گرام عکسهای پروفایلش همش توهین به خدا و قران و ائمست ۷۳ تا عکس گذاشته بود پروفایلش وااااای عکسای زننده که همش توهین به مقدسات بود دوستم فرستادش تو گروه نوشته بود اگه ۲۰۰نفر بلاکش کنن از تل گرام حذف میشه .وای من میترسم.داعش بیا منو بخور  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز