2777
2789
عنوان

کمک کنکوری🐁

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست
نهایی یا کنکور اخرش

واسه شیمی و فیزیک ی فیلم باشه ک بعدش بتونم تستم بزنم 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبان مفتون  شیمی مصلایی ریاضی کرمی فیزیک شمیدم زبان ران و یحیوی خوبن ولی بیشتر زبان ران چون ...

از صفر میگ مفتون؟ 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
سیب ترش فیلماشم با هر مبلغی میتونی اشتراک ماهانه بگیری حتی۲۰هزارتومن و تدریساشم واسه نهایی واقعا‌ ...

ریاضی و زیستش قوی نیس به نسبت رقبا...

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

شیمی فقط فراهانی کسی به پاش نمیرسه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

زیست من فقط با عمارلو کنارمیام لحن بیان تاکید و تایید رو مسئله مهم جزوه عالی

شعبانی شاکری هم خوبن