2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم از بوی دهنم دیکه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 26 پست

مادرپدرم اصن دکترنمیبرن منو

یبار انقد اشکوزاری کردم ک بردن ی دکترعمومی بهم قرص معده داد

هیچ اقدامی نمیکنن برام فقط مامانم میگه دهنت بومیده خب چیکارکنم😭بخدا میترسم بارفیقام دیکه برم بیرون 😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول دليل بوي بد دهنتو بايد تشخيص بدي . اگر دندونت خرابه برو درستش كن . اگر ناراحتي معده داري يه هفته ...

عزیزم من خلط گلو دارم به همین دلیل دهنم بو میده این شربت آویشن واقعا جوابه؟ 

چند دوره باید خورد 

گلوم انگار خلط داره ولی کنده نمیشه😓😓

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

مادرپدرم اصن دکترنمیبرن منو یبار انقد اشکوزاری کردم ک بردن ی دکترعمومی بهم قرص معده داد هیچ اقدامی ...

عزیزم یه سرچ کن همین نی نی سایت رو 

بوی بد دهان کلی مطالب میاد ان شاالله بدردت میخوره

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

انقد الان گریه کردم😔😔فکرمیکرذم با دکتروقرص خلاص میشم دیکه ازاین مشکل الان کلا دیگه تاامیدشدم😔😔

ببین سلامت مثل جاذبه زمین وجود داره 

ولی ما بخاطر ناپرهیزی و رعایت نکردن یه سد میکشیم جلوش 

مثل اب رودخونه که وقتی سد میکشن دیگه جریانش قطع میشه از یکجایی به بعد 

قرص خوبه ولی بعد قطعش برمیگرده 

علت پیدا کن و اون سد بردار دوباره سلامتیت جریان پیدا میکنه

عزیزم من خلط گلو دارم به همین دلیل دهنم بو میده این شربت آویشن واقعا جوابه؟  چند دوره باید خور ...

اول چايي داغ بخور كه اون غده ته گلو نرم بشه . بعد سرفه كن . بعد شربت آويشن بخور . يه نكته ي خيلي مهم كه اكثرا نميدونن اينه كه خوردن شربت آويشن بي فايده س . اين شربت فقط زماني تأثير ميزاره كه موقع پائين رفتن از گلو يه مقدارش به اون غده ميخوره . وگرنه با رسيدن به معده هيچ تأثيري رو اون غده نداره . بايد دراز بكشي رو زمين . بالشت هم زير سرت نباشه . مراقب باشي كه شربت نپره گلوت . وقتي شربت ميخوري تمركز كن كه از روي اون غده رد بشه . چون الآن خيلي از خانوم ها سيگاري شدن ازتون ميپرسم . شما سيگار كه نميكشي ؟ چون خيلي مهمه . اگر سيگار بكشي تمام زحماتت بر باد ميره . هزار بار هم شربت آويشن بخوري و خوب بشي با اولين سيگاري كه بكشي اون غده دوباره عفونت ميكنه . سيگار به هيچ عنوان نبايد بكشي . چايي و نوشيدني داغ بخور كه غده ي ته گلو نرم بشه . بعد سرفه كن كه خالي بشه . بعد شربت آويشن بخور كه ازروي اون غده رد بشه . 2 روزه اين بوي بد از بين ميره . 

اول چايي داغ بخور كه اون غده ته گلو نرم بشه . بعد سرفه كن . بعد شربت آويشن بخور . يه نكته ي خيلي مهم ...

نه عزیزم سیگار نمیکشم. 

ممنونم ازت خداخیرت بده

خودت بوی دهانتو میفهمی یا اطرافیانت؟

سلام گلم تاپیکاتون خوندم چن وقت این مشکل داری من از نوجوانی این مشکل دارم مث تو خیلی راه رفتم ج نداد 

شما کپسول پایلوشات یا رگفلور و دیلیست و لاکتول از این پروبیوتیک‌ها خوردی؟؟

دقت کن من رو زبانم سفیده دهانم بد مزه و خشک و بد بو بشدت از ته حلقمم هس شمام دقیقا این علایمو داری

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔