ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم من خلط گلو دارم به همین دلیل دهنم بو میده این شربت آویشن واقعا جوابه؟ چند دوره باید خور ...
اول چايي داغ بخور كه اون غده ته گلو نرم بشه . بعد سرفه كن . بعد شربت آويشن بخور . يه نكته ي خيلي مهم كه اكثرا نميدونن اينه كه خوردن شربت آويشن بي فايده س . اين شربت فقط زماني تأثير ميزاره كه موقع پائين رفتن از گلو يه مقدارش به اون غده ميخوره . وگرنه با رسيدن به معده هيچ تأثيري رو اون غده نداره . بايد دراز بكشي رو زمين . بالشت هم زير سرت نباشه . مراقب باشي كه شربت نپره گلوت . وقتي شربت ميخوري تمركز كن كه از روي اون غده رد بشه . چون الآن خيلي از خانوم ها سيگاري شدن ازتون ميپرسم . شما سيگار كه نميكشي ؟ چون خيلي مهمه . اگر سيگار بكشي تمام زحماتت بر باد ميره . هزار بار هم شربت آويشن بخوري و خوب بشي با اولين سيگاري كه بكشي اون غده دوباره عفونت ميكنه . سيگار به هيچ عنوان نبايد بكشي . چايي و نوشيدني داغ بخور كه غده ي ته گلو نرم بشه . بعد سرفه كن كه خالي بشه . بعد شربت آويشن بخور كه ازروي اون غده رد بشه . 2 روزه اين بوي بد از بين ميره .