دوستان که چند صفحه اخیر دارند در مورد حاشیه صحبت می کنند و میگن چرا دیگران کنایه میزنن
شما خودتون هم که دارید همین کار رو می کنید
کاملا کنایه آمیز حرف میزنید تو حرف هاتون از هیچ توهینی دریغ نمی کنید
حرف من دیروز نقد به شخص خاصی نبود
که آنقدر جبهه گرفتید
معصومه هم قبل از حرف من قهر کرده بود
من بحثم اصلا یه چیز دیگه است
من خودم تو این تاپیک خیلی چیز یاد گرفتم
اولا خودم رو دانای کل نمی دونم که وقتی به این درجه برسی که بگی من هیچ کاریم ایرادی نداره و هر کاری می کنم درست مطلق هست بدونید همون جا دارید راه خطا رو میرید
چه در مورد خودتون چه در مورد آدم های اطراف
من خودم خیلی از خریدهای احساسیم کم کردم
سعی کردم هر چی میخرم ببینم واقعا بهش نیاز دارم یا نه
تو این مدت فهمیدم سوپر مارکت رفتن قاتل پول آدم هست تهش هم با هیچی از مغازه میای بیرون پس باید لیست خرید داشت
یه مثال میزنم چند هفته پیش من رفتم خونه برادرم چون بردارم رفته بود شمال زندادشم گفت بیا پیش ما
من هم رفتم یک کیلو بستنی سنتی و چند تا چیپس و پفک و اینا خریدم پسرم هم که همیشه دو تا خوراکی میخواد هفتصد تومن پول دادم
دوباره این هفته کلاس داشتم نزدیک خونشون بود رفتم خونشون موندم البته با پسرم باز هم برادرم رفته بود واسه خرید زمین تو شمال من هم روم نمیشه جایی هستم هیچی نگیرم برای اون خونه پنجشنبه گفتم شام بریم بیرون کلا چهار نفر بودیم رفتیم شام مرغ سوخاری و سیب زمینی و قارچ سوخاری خوردیم شد با نوشابه و همه چی شد ۸۵۰ تومن واقعا خیلی بیشتر از اون سوپر مارکت رفتن و اون چیپس و پفک به چشم اومد
وام گرفتن از ویپاد کاری بود که از این تاپیک یاد گرفتم
حرف من زیر سوال بردن کسی نبود که این جا یه سری از کاربرها آنقدر واکنش دارند و هی میگن فلانی حق داره دلش بشکنه حق داره بره
نمی دونم شاید من خیلی اهل تحلیل کردن هستم
ولی خود معصومه همیشه از اصطلاح شوهرم یه کارگر فصلی هست استفاده می کنه
در صورتی که ایشون قطعا درآمد خیلی بالایی داره صد در صد از شوهر من که مهندس عمران هست درآمد بهتری داره
نوش جانشون مزد کار کردن و هنرشون رو میگیرن
بحث من رویا فروشی هست
من با این قسمت مشکل دارم چون شاید اولش برای من مخاطب خیلی شیرین باشه وای فلانی با درآمد پایین تونسته به همه چی برسه پس من هم میتونم این کار شاید برای چند ماه خیلی جذاب باشه ولی وقتی شخص انجام میده و می بینه نمیتونه به اون چیزایی که میخواد برسه صد برابر بدتر از قبل نا امید میشه
اغلب ماها از صفر شروع کردیم ما که خودمون از زیر صفر شروع کردیم و اگه الان چیزی داریم از کار کردن مدیریت خودمون بوده
ولی ده سال پیش خیلی راحت تر میشد پیشرفت کرد تا الان
ما تو یک سال خونه خریدیم ماشین عوض کردیم سال بعدش هم یه مسافرت خوب رفتیم
الان اصلا همچین شرایطی نیست. خیلی آهنگ رشدمون کمتر شده
ادامه دارد .....