2777
2789

سلام به همه دوستانِ جان 

از دوران دانشجویی وارد این تاپیک شدم از سری اول و صفحات اولش همراهتون بودم اما به ندرت پیام ارسال میکردم . 

ازهمون دوران یاد گرفتم پس انداز کنم مبالغ خیلی خیلی کم که هرکدوم رو تبدیل کردم ،هميشه باخوردن پیام های معصومه جان نور امید در دلم روشن میشد که توهم میتونی کاری کنی برای پیشرفت زندگیت ،زمانی که شاغل شدم هر چند ماه یکبار حقوقمو تبدیل میکردم ،همون مبالغ کم الان سرمایه کلانی شده توی زندگی من ،زمانی که متاهل شدم گاهی مشکلاتی توی زندگیم پیش میومد که معصومه جانم چراغ راهم میشد مثل یک خواهر بزرگ دلسوز ، حالا توی نقطه امن زندگیم هستم خونه توی غرب تهران دارم ،ماشین خوب دارم ،یه زمین دارم برای سرمایه گذاری ،حدود۲ میلیاردی طلا دارم ،اما باز هم برای آینده فرزندانم که قصد آوردنشون رو دارم باید تلاش کنم ، دلم نمیخاد فرزندانم در آینده طعم نداری و عدم حمایت از سمت خوانواده رو بچشن. معصومه مهربانم گنجینه ارزشمندی در این تاپیک هستن که هرساعت میام اینجا تا پیام هاشونو بخونم و سرلوحه قرار بدم . ایشون مثل یک مادر مهربان و دلسوز برای تمام کاربران بودند ،اگر الان هم مارو از وجود پر برکتشون محروم کردند امید به گذشت همیشگیشون داریم ،معصومه جان و رویا جان دنیا را سخت نگیرید ، بیاید و مثل همیشه این تایپک رو حفظ کنید ،نذارید نامهربانی ها شمارو از گود خارج کنه ،مثل همیشه چراغ راه من و امثال من باشید که با راهنمایی هاتون به یه مسیر درست توزندگیمون رسیدیم . 

ندیده  خیلی دوستتون دارم برای همه عزیزان آرامش ، مهربانی ،عشق آرزو میکنم .

masomehjoon@

خدایا دوستت دارم ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستای گلم ایام ب کامتون باشه 🌹معصومه عزیز هر ازگاهی این بحث ها پیش میاد و قرارمون گذشتن بود د ...

سلام عزیزم 

من خودم از اینایی هستم که برای مهمون چند مدل غذا درست می کنم 

ولی بعد از این همه سال و این همه مهمونی دادن دستم اومده وقتی تنوع غذایی می‌ره بالا باید هر غذایی رو کم درست کنی 

مثلا مرغ شکم پر یک دونه اش برای این تعداد کافی بوده 

وقتی کنارش غذای سنگینی مثل لازانیا میگذاری نباید هم مرغ هم لازانیا به اندازه تعداد باشه باید مقدارها رو نصف کنی 

یه کم از نصف بیشتر حالا هر چی تعداد غذاها بیشتر میشه این مقادیر باید کمتر بشه مگر غذایی که میدونی طرفدار زیادی داره 

نکنه بعدی که من تو مهمونی رفتن ها و مهمونی دادن ها دیدم سالاد فصل وقتی تنوع زیاد اصلا خورده نمیشه 

سالاد فصل رو باید حذف کنی چون بمونه هم یکی دو روز خراب میشه 

اگه دوست داری حتما سالاد سر سفره باشه یه ظرف کوچک سالاد کلم یا اندونزی درست کن در حدی که هر کس یه قاشق بخوره این سالاد رو هم بچه ها نمی‌خورن 

خلاصه اگه غذا خیلی زیاد آوردی اشکال در تنوع نبوده اشکال در میزان هر غذا بود 

من ممکن چهار نوع غذا درست کنم ولی اغلب جوری غذا اضافه میاد که فقط روز بعدش اون غذاها رو بخوریم که خیلی هم خوبه آدم خسته است خونه رو هم باید جمع و جور بکنه دیگه دو سه وعده غذا داشته باشه خیلی راحت 

بله، خیلی قشنگ فهمیدیم شما تحصیلات‌تون بالاستاما واقعیت اینه که این اولین بار نیست کهبه هر نحوی تیکه ...

@masumehjoon  معصومه جون مگر خودت نگفتی تو همه چی باید بیست باشیم شما  خودت گفتی دختر گلم من با کاربری دخترم اومدم  دخترم همسن شماست من واقعا" از شما درس گرفتم ، من خودم دبیر بازنشسته هستم عزیزم ، ماشاا...به درایت و هوشت عزیزم این شما  هستی که باید منعطف باشی عزیزم نباید زود بری از اینجا من اینجا می آیم به امید خوندن پست های شما میاییم اینها را تو گروه فامیلی برای دختر وعروس می زارم  بخونند یاد بگیرند تو حرفها م  همش از شما نقل قول می کنم می گویم به قول معصومه جون ، برگرد دختر عزیزم اندازه دخترم ندیده دوستت دارم ای کاش مادرت زنده بوده ومی دید  چه دختر ی داره ولی باور کن روحش شاد هست واون دنیا برایت دعا می کند  من سرعت تایپ کردن تند نیست نمی تونم خوب وسریع تایپ کنم روح پدر ومادرت شاد با تربیت چنین فرزندی وگذاشتن همچین صالحات باقیاتی  برای خودشون  

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
ممنون عزیزدلم بخاطر دعای قشنگت🥰😍ببخشید که دیرجوابتو میدم .بچه کوچیک دارم یکم سرم شلوغه🤪ببین گلم ز ...

سلام عزیزم خونه نوتون مبارک باشه😍😍😍

یه سوال عزیزم میشه شرایط وام مسکن زوجین رو بهم بگی ممنونم قربونت🌹🥰

دوستان که چند صفحه اخیر دارند در مورد حاشیه صحبت می کنند و میگن چرا دیگران کنایه میزنن 

شما خودتون هم که دارید همین کار رو می کنید 

کاملا کنایه آمیز حرف میزنید تو حرف هاتون از هیچ توهینی دریغ نمی کنید 

حرف من دیروز نقد به شخص خاصی نبود 

که آنقدر جبهه گرفتید 

معصومه هم قبل از حرف من قهر کرده بود 

من بحثم اصلا یه چیز دیگه است 

من خودم تو این تاپیک خیلی چیز یاد گرفتم 

اولا خودم رو دانای کل نمی دونم که وقتی به این درجه برسی که بگی من هیچ کاریم ایرادی نداره و هر کاری می کنم درست مطلق هست بدونید همون جا دارید راه خطا رو میرید 

چه در مورد خودتون چه در مورد آدم های اطراف 

من خودم خیلی از خریدهای احساسیم کم کردم 

سعی کردم هر چی میخرم ببینم واقعا بهش نیاز دارم یا نه 

تو این مدت فهمیدم سوپر مارکت رفتن قاتل پول آدم هست تهش هم با هیچی از مغازه میای بیرون پس باید لیست خرید داشت 

یه مثال میزنم چند هفته پیش من رفتم خونه برادرم چون بردارم رفته بود شمال زندادشم گفت بیا پیش ما 

من هم رفتم یک کیلو بستنی سنتی و چند تا چیپس و پفک و اینا خریدم پسرم هم که همیشه دو تا خوراکی میخواد هفتصد تومن پول دادم 

دوباره این هفته کلاس داشتم نزدیک خونشون بود رفتم خونشون موندم البته با پسرم باز هم برادرم رفته بود واسه خرید زمین تو شمال من هم روم نمیشه جایی هستم هیچی نگیرم برای اون خونه پنجشنبه گفتم شام بریم بیرون کلا چهار نفر بودیم رفتیم شام مرغ سوخاری و سیب زمینی و قارچ سوخاری خوردیم شد با نوشابه و همه چی شد ۸۵۰ تومن واقعا خیلی بیشتر از اون سوپر مارکت رفتن و اون چیپس و پفک به چشم اومد 

وام گرفتن از ویپاد کاری بود که از این تاپیک یاد گرفتم 

حرف من زیر سوال بردن کسی نبود که این جا یه سری از کاربرها آنقدر واکنش دارند و هی میگن فلانی حق داره دلش بشکنه حق داره بره 

نمی دونم شاید من خیلی اهل تحلیل کردن هستم 

ولی خود معصومه همیشه از اصطلاح شوهرم یه کارگر فصلی هست استفاده می کنه 

در صورتی که ایشون قطعا درآمد خیلی بالایی داره صد در صد از شوهر من که مهندس عمران هست درآمد بهتری داره 

نوش جانشون مزد کار کردن و هنرشون رو میگیرن 

بحث من رویا فروشی هست 

من با این قسمت مشکل دارم چون شاید اولش برای من مخاطب خیلی شیرین باشه وای فلانی با درآمد پایین تونسته به همه چی برسه پس من هم میتونم این کار شاید برای چند ماه خیلی جذاب باشه ولی وقتی شخص انجام میده و می بینه نمیتونه  به اون چیزایی که میخواد برسه صد برابر بدتر از قبل نا امید میشه 

اغلب ماها از صفر شروع کردیم ما که خودمون از زیر صفر شروع کردیم و اگه الان چیزی داریم از کار کردن مدیریت خودمون بوده 

ولی ده سال پیش خیلی راحت تر میشد پیشرفت کرد تا الان 

ما تو یک سال خونه خریدیم ماشین عوض کردیم سال بعدش هم یه مسافرت خوب رفتیم 

الان اصلا همچین شرایطی نیست. خیلی آهنگ رشدمون کمتر شده 

ادامه دارد .....

حرف من تا جایی که اذیت نشیم باید مدیریت مالی داشته باشیم هدف های کوچک واسه خودمون در نظر بگیریم تا بالاخره به هدف بزرگ برسیم 

همیشه پس انداز نقدی برای شرایط بحرانی داشته باشیم که تو همون شرایط بهش دست بزنیم 

ولی شرایط کشور و گرونی و همه چی رو هم در نظر بگیریم که اگه نمی‌تونیم حرکت بزرگی انجام بدیم واقعا بخشبش از اختیارات ما خارج شده 

اگر فکر می کنید حرف های من باعث به هم ریختن جو تاپیک شده که من هر چی میخونم حرف بدی نزدم 

گفتم معصومه درآمد بالایی داره واسه همین سرعت پیشرفت بالایی هم داره نوش جونش  

گفتم عنوان شغل مهم نیست دکتر و مهندس مهم نیست مهم میزان درآمد هست که میزان پس انداز رو راحت بالا می‌بره 

من حرفم همین بود 

حالا این همه واکنش و طرفداری رو درک نمی کنم 

من که پیش وجدان خودم خیالم راحت 

باز هم اگه فکر می کنید علت به هم خوردن جو تاپیک من هستم من دیگه اینجا نمیام دوستان 

چند ماه هم حضورم خیلی کمرنگ شده بود ولی دیدم دلم برای یک سری ها تنگ میشه 

شاید ایراد از من هست که زیاد فکر می کنم و نظرم رو به نسبت راحت میگم 

بچه ها چرا تو مجازی از حرف همدیگر ناراحت میشید 

به این فکر کنید که پشت فلان کاربر یه بچه دبیرستانی که دوست داره کارآگاه بازی دربیاره هست 

معصومه و بقیه کاربرا که میان اینجا برامون از تجربه هاشون میگن از تعداد لایکایی که میخورن باید بفهمن که مطالبشون برای خیلیا کارسازه نه فقط با یکی دوتا پیام بر خلاف ،بیاییم عکس العمل نشون بدیم

باور کنید تو نی نی سایت بچه خیلی ریخته چه پسر چه دختر که اگر حرفی میزنن از نا آگاهیشونه 

تو مجازی خودتونو به هیچ کس ثابت نکنید

من صفحه های آخر رو درست نخوندم نمیدونم کی چی گفت پس منظور حرفم هیچ کاربری نیست 😁

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

@masumehjoon  

سلام معصومه نازنین 

من ب امید شما میام تاپیک نه تنها گفته هات درمورد مدیریت بلکه مثل ی مشاور مثل یک معلم و روانشناس ب ما در همه زمینه های زندگی آگاهی میدی 

من با راهنمایی شما تونستم ویپاد نصب کنم و وام های ی تومنی شو بگیرم 

من در حدود این ۸ ۹ ماه که با تاپیک و شما آشنا شدم با راهنمایی شما تونستم کم کم طلا بخرم در حد خودم، 

یاد گرفتم آهسته و پیوسته با پولهای خرد تلاش کنم تا طلاش کنم، یاد گرفتم که دیگه دور ریز نداشته باشم و اسراف نکنم 

عزیزم حق میدم ناراحت بشی ولی این تاپیک بدون حضور شما رونقی نداره

خدا پدرو‌مادرت و بیامرزه و ب خودت سلامتی بده و خانواده تو برات نگه داره که اینهمه دلسوزانه و رایگان برامون وقت گذاشتی و راهنمایی کردی.

امیدوارم راهنمایی هاتو از ماهایی که از شما خیلی یادرفتبم دریغ نکنی.

پر قدرت برگردی❤️❤️❤️

سلام دوستان عزیز یک راهنمایی میخواستم ازتون

💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

۷ ساله ازدواج کردم با هم کار کردیم و از صفر شروع کردیم.واقعا صفر مطلق.

یه خونه داریم به ارزش یک و نهصد 

یه ماشین که مرداد تحویل میدن به ارزش یک و سیصد

یه ماشین پراید به ارزش ۲۰۰ تومن

یه زمین ۵۰۰ متری جهت ساخت ویلا

من معتقدم بهتره ماشین جدید رو که گرفتیم بفروشیم بزاریم روی پول خونه و یه خونه بهتر و تو منطقه بهتر بگیریم و تا آخر سال یه وام بگیریم بتونیم پراید رو تبدیل به کوئیک کنیم

اما همسرم بشدت مخالفه

و من سر همین داستان چند روزه باهاش سرسنگینم 

نمیدونم چطور قانعش کنم

نیاز به راهنمایی دارم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
سلام آن شاالله تا سرماه سومین هم میخرم واقعا قشنگ هستن بهم قیمت حدودی ۲۸ تومن داده که حاصل مدیریت حق ...

بچه ها بسته من از 15که سفارش دادم دستم نرسید دیروز زنگ زدم به پشتیبانی تیپاکس گفت آدرس خونه قبلیمون رفته آدرس رو اصلاح کردم تا ببینم به امید خدا کی به دستم میرسه ارزش بسته م10ملیونه که تیپاکس تا5تومن عهده دار میشه دعاکنید به سلامت به دستم برسه 

با 8تومن خرجی این ماهمون 2500قسط اول این انگشترهارو دادم 

قبض هارو دادم 

باقالی خریدم 

فروشگاهی خریدم کردم

حدود500هم از خرجی مونده برای تا یکم خرداد 

ماه بعد هم به عهده میگیرم تا بتونم قسط انگشترهارو بدم 

ما چون بیشتر خونه نیستیم خرج خونمون کمه برنج گوشت و مرغ هم با همسرمه بخاطر اینکه خدا لطف کرد بهمون بچه داد هم فعلا کسی خونمون رفت و آمد نمیکنه ماهمش خونه مادرامونیم 

هدف این ماهم پرداخت چک  تعویض موبایلم هست 

تحویل گرفتن پلاک اسم پسرم که با کادوهاش گرفتم 

وخرید کادو سالگردمون 

و این مدت هی حساب میکردم چقدر طلا دارم باز به جمع بندی نمیرسیدم دیروز نشستم طلاهامو دسته بندی کردم به 4دسته که راحت بتونم برنامه ریزی کنم:

دسته اول= طلاهای غیر قابل فروش که تحت هیچ شرایطی اینا فروشی نیستن مثل کارهای خاص واجرت بالام و البته حلقه ازدواج...

دسته دوم= طلاهای روزمره ومجلسیم که زینتی من هستن باید باشن که دست و گردنم خالی نباشن 

دسته سوم = طلاهای پسرم که دست من امانت هستن مال خودش هست

دسته چهارم =طلاهای پس اندازی که گرمش مهمه و روی فروشش حساب میکنم  و سرمایه زندگی ما هستن

اینجوری دیگه می‌دونم چطوری باید هدف بزارم وچیکارباید کنم

الان به امید خدا تا آخر سال فقط به پس اندازی اضافه میکنم و عیار میخرم 

هدف معنویمون آن شاالله سفر اربعین و مشهد مقدس هست به امید خدا 

همگی پر روزی چالش# طلا# پسـانداز# خرید#   مدیریت#  

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴

دوستان اگر موافق هستین دیگه این بحث رو اینقدر کش ندین 

انتقاد نابحا و سیاه نمایی همونقدر بده که بزرگ کردن یک موضوع یا تمجید بیش از اندازه بده 

اکثریت افراد اینجا بالاخص خود من طرفدار معصومه جان❤️هستیم اما تخریب طرف مقابل و توهین به ایشون هم بابت یک رفتار یا حرف دیگه خیلی جالب نیست 

هیچکس بی عیب نبست گل بی عیب خداست ولی بیاین چه زندگی شخصی و چه زندگی مجازی یک نفر را بت نکنیم و هرکی انتقاد کرد با خاک یکسانش نکنیم من به انتقاد اون دوست مون و نیت پشتش( خیر یا شر) کاری ندارم ولی بسه لطفا🙏

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
حرف من تا جایی که اذیت نشیم باید مدیریت مالی داشته باشیم هدف های کوچک واسه خودمون در نظر بگیریم تا ب ...

عزیزم من از سال ۱۴۰۰ عضو این تاپیکم 

اعصاب خودتو خرد نکن اینجا هر چن وقت ی بار اینجوری میشه کلا ما ایرانیا انگار عادتمونه از هر چیزی قدیسه بسازیم و مقدسش کنیم و هیچکسم حق اظهار نظر راجبش رو نداشته باشه این از این

دومم این ک وقتی من میگم شوهرم کارگره ینی ی آدم معمولی بدون بیمه ک حقوق وزارت کار یا کمتر یا حالا ی ذره بیشتر رو میگیره

وقتی تو ی تاپیک ک هزار نفر دنبال کننده داره میام میگم شوهرم کارگره ولی تونستم چن تا خونه بخرم و ماشین فلان هر ماه طلا و.....و اون کسی ک واقعا شوهرش کارگره خودشو با من مقایسه میکنه و آه میکشه این مصداق بارز حق الناسه 

هرکیم مخالف نظر منه نظرشو واسه خودش نگه داره ریپلای نکنه ک جواب نمیدم و این ک اینجا ی فضای عمومیه هیچکس حق نداره بگه کی تو تاپیک باشه کی بره

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

حرف من تا جایی که اذیت نشیم باید مدیریت مالی داشته باشیم هدف های کوچک واسه خودمون در نظر بگیریم تا ب ...

سامیه جان من تمام حرفات رو کامل می فهمم.و صد در صد باهاشون موافقم.عزیزم من فکر نکنم چند صفحه آخر که دوستان داشتن از بعضی ها گلایه میکردن منظورشون شما بوده باشین اشتباه برداشت کردین.کسی راجع به شما مستفیم یا غیر مستقیم چیزی نگفته .

شما دارین یه موضوعی رو برای دوستان روشن میکنید همین. و اصلا منظورتون شخص خاصی نیست دارین یه موضوع کلی رو میگین.در تمام جملاتتون هم کاملا مشخصه که دارین نهایت ادب و احترام رو به کار میبرین.

من و خیلی های دیگه متوجه منظورتون شدیم نکته کلیدی توی حرفاتون این بود که ورودی نقش خیلی مهمی توی پس انداز طلایی داره .حالا این ورودی می تونه از  رهن و اجاره دربیاد یا از چند شغله بودن طرف یا وام و یا... .

و این کاملا درسته.

عزیز ناراحتی نداره که یکم حساس شدی. کسی منظورش شما نبودی دوستم.