2777
2789

سلام عزیزان ❤️ وقتتون بخیر و شادی باشه انشاالله ❤️ 

دوستان اینجا کسی هست از قسطیلا طلا خریده باشه؟ تو نت و نی نی سایت خیلی دربارش جستجو کردم و همش مثبت بود و چیز منفی دربارش ندیدم❤️ 

مبلغ ۱۴۰ میلیون بسته به اعتبارسنجی وام میده برا خرید طلا و خودرو و گوشی ، با بازپرداخت ۱۲ تا ۳۶ ماهه ، با ضمانت چک صیادی و طلا رو به صورت شمش میفرسته ، اگرم ضمانت چک نداشته باشید اقساط رو میریزی و هر دو سه ماه یکبار به اندازه پرداخت اقساط طلا میفرسته ، اونم به قیمت زمان قرارداد و قیمت طلا رو افزایش نمیده ، اولش یه مقدار حق اشتراک میگیره مثل دی جی پی و طلا رو هم فکر کنم با سود ۱۰درصد بدون کارمزد حساب میکنه . حتی میتونید چند نفر یا اعضای خانواده با هم وام رو برداره و یه خودرو صفر کیلومتر اندازه وامت بهت میده ، فقط وامش نقدی نیست و اصلا وام نیست بلکه خرید اعتباریه که باید از خودشون خرید کنی❤️

اینا مطالب و اطلاعاتی بود که از سرچ کردن بدست آوردم ، درست و غلطش رو نمیدونم ، و اینکه کلا خیلی برام جذاب بود ، گفتم اینجا بنویسم ، هر کی اطلاعاتی داشت یا تجربه خرید اقساطی طلا ازشون داشته برامون بگه ، که اگه نامناسب بود که هیچ ، درگیرش نشیم ، ولی اگه مورد تاییده ، دوستان ازش استفاده کنند❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
این تاپیک خیلی جالبهکسایی که هزار تومن پولشون رو مواظبن‌ که اخر ماه کم نیارن و خب بضاعت ندارن و حق ه ...

عزیزدلم قشنگیش به همینه که چندین نفر با درآمد و شرایط و طرز فکر و اهداف مختلف دور هم جمع شدن و سعی میکنن به اهدافشون برسن. اینکه هدف ها متفاوت باشه، یکی برای خونه پس انداز کنه یکی برای ماشین یکی مثل من برای تفریح و مسافرت و......  اصلا چیز بدی نیست. 

یه خانواده در آمد خیلی بالایی دارن ماهی چند گرم طلا میخرن یکی مثل من کم کم از میلی خرید میکنم و هنوز به یک گرم هم نرسیده. 

ما قرار نیست با همه نظرات و طرز فکر ها موافق باشیم فقط میتونیم از راهکار هایی که خوشمون میاد استفاده کنیم. 

من تا اینجا خیییییلی چیزا از معصومه جون یاد گرفتم از همسرداری و خانه داری گرفته تااااا انواع روش های پس انداز اما یه جاهایی با کارهایی که زهرا خانوم دوستشون انجام میده خیلی موافقم مثلا تولدهایی که میگیره خریدهایی که انجام میده. پس بسته به شرایطم از زندگی هر کدوم نکاتی رو استفاده میکنم. 

اما اینکه میگین اینجا هم دیگه رو میکوبن قبول ندارم ما باید نظرات مخالف رو بشنویم بهش فکر کنیم و اگه حس کردیم طرف درست میگه قبول کنیم. 

مثلا من یه بار میخواستم برم دیدن دخترعمه ام، دفعه قبل که ایشون منزل ما اومده بودن برام کیک خونگی خیلی خوشمزه ای درست کردن من باردار بودم خیلی بهم چسبید وقتی میخواستم برم خونشون شرایط کیک پختن نداشتم با زرد آلوهایی که فریز کرده بودم براشون کمپوت زرد آلو درست کردم و پولی که میخواستم برای خرید کیک بدم رو پس انداز کردم اینجا عنوان کردم و یکی از کاربرها گفتن ممکنه ایشون چیزی که من درست کردم رو دوست نداشته باشن، بهتر بود همون کیک رو براشون میخریدم و برای پس انداز از روش دیگه ای استفاده میکردم. من به حرفشون فکر کردم و دیدم بله درست میگن و ازشون تشکر کردم. 

منظور اینکه سعی کنیم به نظرات و طرز فکر همه احترام بزاریم و در نهایت با توجه به شرایط زندگیمون اون روشی که خودمون فکر میکنیم درسته رو انجام بدیم

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من میگم تا وقتی به نقطه امن زندگی نرسیدیم(این نقطه امن هم بنابه دیدگاه هر کسی متفاوته ولی از دی ...

دقیقا درسته بعضی مطالب اینجا خیلی رویایی و ایده ال هست. مثلا من خودم وضعم خیلی خوب باشه به همه خریدهام و کارام برسم دیگه لزومی نمیبینم اینجا بیام هر ماه میزان دارایی یا خریدهامو بگم. اون مدل پس انداز با درامد و پول بالا رو همه بلدن دیگه نیازی به روش پس انداز نداره دیگه...پول رو ببری بهت سکه میدن خیلی چیز دست نیافتنی نیست 

معصومه جون یه توضیحی میدی درباره سیمای مشاغل؟ قیمت مرغاش کمتره درسته؟؟چقدر جالب ک کوفته و کباب اینار ...

عزیزم سیمای مشاغل برای تبریز 

نمی‌دونم شهرهای دیگه هم دارند یا نه 

عضو میشی سالانه یه مبلغی میدی 

دو تا کارت داره که هر کدوم رو خواستی عوض میشی 

بسته به توان مالی ات 

من اون کارتش رو عضو هستم که تخفیف های بیشتری شاملمون بشه 

برای افتتاح هم دو سال پیش پونصد تومن داده بودم 

و سالانه سیصد تومن دادم واسه امسال 

قیمت ها دولتی همه چی مناسب تر 

مثلا مرغ منجمد ۵۹تا ۶۹

گوشت گرم گوسفندی ۴۹۹

سینه ی مرغ ۱۹۵

بال و کتف ۱۵۵

همه و همه چی هست منتها باید حوصله به خرج بدی و وقت برگزاری و بری از اونجا بگیری 

یکم مسیرش شلوغ ولی من اون تایم های خلوتش میرم 

تند تند بسته میذارم ...هرروز 

مثلا امروز اینو برام گذاشتند پیامک دادند صبر کن کپی کنم برات 

👇👇👇👇عضومحترم

توزیع(سبدصبحانه)

شیر۱۹

کره۲۹

پنیر۳۹

خامه۳۹

حلوا۱۲۹

شکر۳۹

قند۴۹

عسل۱۵۹

عدس۱۲۹

پنیرلیقوان239

لوبیاچیتی۲۹۹

تخم مرغ۴۹

👇👇👇👇👇

عضومحترم
تخم مرغ۴۹
مرغ گرم۷۹
گوشت گرم۴۹۹
از امروز در شعب
۰۴۱۳۳۳۷۲۷۱۰

@royayezendegi  

سلام به همه خانمهای پرانرژی گروهمون،ظهر همگی بخیر باشه.بچه ها من یه مشکلی که دارم تو زندگیم و شاید ن ...

بخر عزیزم 

چون اگه نباشه شما احساس نیاز می‌کنی اما همسرتون براش اصلا فرقی نداره

یا سعی کن بذار باهم که رفتین بیرون بگی بریم مثلا گردو بخریم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزان ❤️ وقتتون بخیر و شادی باشه انشاالله ❤️ دوستان اینجا کسی هست از قسطیلا طلا خریده باشه؟ تو ...

سلام عزیزم چه جالب من اصلا نشنیده بودم همچین چیزی رو

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم میشه بگی در سال حدودا چقدر طلا جمع میکنی و چطور ریز ریز طلا میخری؟من تازه میخام شروع کنم ...

عزیز دلم خواستن توانستن هست نگو نمیشه 

نگو نمیتونم پول داشتی در لحظه تبدیل کن 

اگه تازه به جمع امون اومدی ...اولا که خیلی خوش اومدی ♥️😍

دوما که در وهله ی اول گزیده ی مطالب تاپیک 

همین استاتر رو بزن شروع کن به خوندن 

مطالب مهم و مفید اونجا گرد آوری شده 

دوما عزیزم سنگ بزرگ علامت نزدن است 👌 

با همون خورد خورد ها شروع کن 

امسال ما ۳۹۰گرم طلا تونستیم بخریم البته این ۳۹۰گرم 

دویست گرمش شامل رهن و اجاره خونه ها و مغازه امون بوده 

با در آمد خودم و همسرم و شغل دوم خودم و شغل دوم همسرم تونستیم صد و نود گرم بگیریم 

میشه لطفا لینک کانال مرد بازار رو برای من ارسال کنیداز وقتی گروه رو پاک کردنانگار رشته افتصاد من هم ...

عزیزم درخواست دوستی بدین لینکو میفرستم ولی برای هر کسی فرستادم نتونست عضو بشه.مثل اینکه گروه بسته هست.شما عیار خریدو فروش میکنید؟من سعی میکنم هرروز پیامشو بزارم اینجا

طلا در هفته آینده؛ بازار فرصت ها!؟یک روز بعد از جنگ تعرفه های ترامپ که آتش به اقتصاد جهان زد و موجب ...

به نظرت تا تیرماه طلا چندمیشه؟ چک دارم برای تیرماه باید طلابفروشم. ملک وزمین کی گرون میشه؟ 

❤️❤️

عزیزم درخواست دوستی بدین لینکو میفرستم ولی برای هر کسی فرستادم نتونست عضو بشه.مثل اینکه گروه بسته هس ...

میشه برای منم بفرستید؟ به نطرتون تاتیرماه طلاچقدرمیشه؟ ملک وزمین هم ارزش پیدامیکنه؟ 

❤️❤️

چالش# طلا

سلام خوبین من بیشتر خواننده خاموش هستم میخوام امسال شده هر دوماه ۱۰۰سوت بخرم اگه حتی نداشتمم

عرضم به حضورتون امروز هم رفتم عیدی های دخترمو تبدیل کردم شد ۱ سکه چهارصد سوتی

و به مبلغ ۷ میلیون تو حساب دفتری برام نوشت قصدمم اینه یه تو گردنی بخرم تا پایان سال

@masumehjoon  

بخر عزیزم چون اگه نباشه شما احساس نیاز می‌کنی اما همسرتون براش اصلا فرقی ندارهیا سعی کن بذار باهم که ...

میدونی عزیزم من با قسمت کم خوردن برای پس انداز کاملا مخالفم.درست و اصولی نخوریم وقتی سنی ازمون گذشت باید دنبال دکترها واسه دوا درمون بریم.با این اوضاع استرسی و مواد غذایی نه چندان سالمی که تو کشور ما تولید و توزیع میشه ،باید به رژیم غذایی مون برسیم.

عزیزم درخواست دوستی بدین لینکو میفرستم ولی برای هر کسی فرستادم نتونست عضو بشه.مثل اینکه گروه بسته هس ...

عیار نه

پیگیر طلا هستم

اگر لطف کنید پیام های مربوط به طلا ونوساناتش رو هم بزارید    سپاسگزارم