2777
2789
سلام به‌ روی ماه همگی شما که دقت دارید به هزینه هاتون🌹خدا به مال شما، هرچقدر که هست، برکت بده🌹اول ...

برا کیکا مخصوصا با گردو، شکر قهوه ای خوبه 

به کیک بافت کاراملی میده 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏 لینک کانال ایتا استاد قلیان https://eitaa.com/joinchat/3288728935Cfe56441ec1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبیدروزهای پاییزیتون انشالله به بهترین شکل ممکن بگزره من این سال خیلی سال پرچالشی بودبر ...

حقیقتش من تا حالا با املاک ماشینی سر و کار نداشتم که ببینم که چقدر سود داره براشون آخه ماشینم همینجور داره می‌ره بالاتر قیمتش 

بعدش چقدر سود داره که ۲۵۰ میلیون توی چند ماه باشه 

اینجوری بود ملت ماشینهاشون می‌خریدن میدادن املاکی که پولش از حقوق یک ماهشون بیشتر میشد 

حقیقتا من بودم ریسک نمی‌کردم هم ماشین داره قیمتش می‌ره بالاتر دیگه چند ماه دیگه اختلاف ماشین ۲۵۰ نیست خیلی بیشتره .هم اینکه اینجور معامله ها ریسکش بالاست منم خطر نمیکنم من بودم قبول نمی‌کردم 

بالای کیک مگه نیاز به برشته شدن داره؟

من تا حالا تو قابلمه درست نکردم برای این پرسیدم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

بچها رویا خانم تگ کنید ایشون شمارشون داره باهاش صحبت کنه

@royayezendegi‍ 

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

@نقاش_زندگی‍ 

عزیزم شما هم بیاین از خودتون یه خبری بدین 

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤
نکته عالی😍 میرم سراغ شکر قهوه ایممنون سامگل جان🌹

فدات 

برا شکر قهوه ای، تو کارخونه شکر سفیدو با ملاس نیشکر مخلوط میکنن ، مگه اینکه مارک معتبر بگیری ؛ پارسال زمستون بسته نیم کیلویی ۲۰۰ گرفتم ، خیلی گر‌ون بود .... ؛ مارک ایرانی همون شکر سفید ....

ولی یه راهی هست از ایناستا دیدم  ؛ خودم به زودی امتحانش میکنم ؛ شکرو با شیره خرما یا انگور یا توت مخلوط میکنی ، همون بافت کاراملی میده ؛ به ازای هر ۵۰ گرم شکر، حداقل ۵ گرم شیره ....

شکر قهوه ای برا کوکی خیلی مهم ؛ اگه این روش با کوکی اوکی بود ، عالیه 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏 لینک کانال ایتا استاد قلیان https://eitaa.com/joinchat/3288728935Cfe56441ec1

سلام طرح اعتبار ملی بانک ملی طرح خوبی هست و گرفتنش هم راحته از ۱۴ تا ۲۳ درصد متغیر سود داره که ۲۳ در ...

سلام عزیزم.

چند تا سوال ازتون داشتم.

طرح اعتبار ملی هم باید مثل مهربانی حساب شو باز کرد بعد پول واریز کرد؟

شاغل بودن هم مهمه یا فقط رتبه ی اعتباری خوب باشه وام میدن؟

برای ضمانت هم فقط رتبه ی اعتباری مهمه مثل مهربانی یا چک هم میخواد؟

ممنون عزیزم

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

دوستان 

من سرخ کن  دارم

ولی توستر ندارم

میخام کیک بپزم 

یا پیتزا با خمیر خونگی تو سرخ کن خوب نشد

فر بگیرم ب نظرتون 

جیپاس تقریبا ۹ تومن هست

و نظرشما در مورد خریدمودم اینترنت خانگی چیه 

سلام دوستان دو سه ماه پیش همکارام اصرار کردن که وام خونگی براشون راه بندازم منم تو رودربایستی  قبول کردم مبلغ وام ۱۸ تومنه منم سرپرستیشو قبول کردم و جدا از کارمزد کارت ب کارتی ک این وسط برام تراشیده میشه بهشون اخر ماه باید هی پیام بدم یا زنگ بزنم ک برام واریز رو انجام بدن خلاصه ک جز دردسر برام چیزی نداره حالا میگم آیا میشه از این پولی ک یک روزه تو حسابم هست ببرم تو کارت مهربانی ملی که با گردش حسابش وام ۴درصد بگیرم؟یا حتما باید چتدماه بمونه؟ میخوام یکاری کنم ک این وسط منم از این دردسرا بالاخره یک سودی ببرم.اگه خودتون ایده ای دارید ممنون میشم بهم بگید🌻🌻

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

سلام دوستان دو سه ماه پیش همکارام اصرار کردن که وام خونگی براشون راه بندازم منم تو رودربایستی قبول ...

خوب اشتباه اول اینکه باید نوبت هر کسی باشه همه پول به حساب اون طرف بریزن...

دوم اینکه این پولها و گردش حساب روی دهک بندی یارانه تاثیر دارند. اگر یارانه بگیر هستید حواستون باشه

سلام دوستان دو سه ماه پیش همکارام اصرار کردن که وام خونگی براشون راه بندازم منم تو رودربایستی قبول ...

سلام دوست عزیز معمولا اونی که سرپرست وام میشه اولین وام رو خودش برمیداره،برای ما همیشه همین بوده اونی که زحمت جمع‌آوری وام رو می‌کشه بدونه قرعه اولین وام برای خودشه

در ثانی شما چرا دونه دونه کارت به کارت میکنید

یه گروه تو ایتا تشکیل بدین،قرعه کشی که کردین اسم اونی که در اومده رو تو گروه با شماره کارتش بزارین،مستقیم واریز بشه به برنده قرعه،تو قرعه ها خیلی وقته دیگه برای سرپرست پول رو واریز نمی‌کنند که زحمت کارت به کارت و،،،به گردن سرپرست بیوفته

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

@royayezendegi‍

جون دلم پارادیس عزیززم؟؟؟؟🥰🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c