2777
2789
من یه توضیح بتون بدم . قیمت طلای خام که مشخص هست ،برای سکه پارسیان ۷درصد دولتی هم میاد رو طلای خام ...

سلام عزیزم یعنی همه جااین ۷درصدرومیکشن روپارسیان یانه ممکن بعضی جاهانکشن وفقط پول وکیوم بگیرن؟؟؟؟

سلام عزیز دلم ❤️ صبح قشنگت بخیر و نیکی باشه ❤️ مگه میشه یادم نباشه ؟ تو عزیز دلمی ❤️ واقعا 😳ا ...

ما میتوانیم ✌🏻😂

انشالله انشالله  بله جریمه بسی دل نشینه 

من به این نتیجه رسیدم درد دل توحایی ک کسی قضاوتت نکنه بدحوری ارامش بخشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان 

من تا حالا نخود فرنگی نگرفتم که دون کنم ، همیشه کنسروی میخریدم .....

حالا چند تا سوال دارم 

شما نخود فرنگی کیلو چند خریدین؟ 

هر یه کیلو نخودفرنگی با پوست، چقدر نخود دون میده ؟ 

برا پخت و فریزشم لطفا راهنمایی کنید. ممنونم   

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
اگه مارکش خوبه و مطمئنی ازش بهترین کار رو کردی تقریبا تا یک سال هم داریش   چرا عذاب وجدان ؟&nb ...

مررررسي عشقم  قانع شدم

اخه عروسي داريم يه شال هم خوشم اومد ٧٢٠ خريدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عروسي پسر خالمه 

لباسمم شد ٣٧٠٠ 

اين ماه كل حقوقم رفت

نشد پس انداز كنم

ولي يبارره ديگ عروسي نزديك نداريم

هزينه ارايشگاهمم ٢ تومن ميشه

چون موهام خيلي بلنده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2805
بچه ها یه موضوعی  ماها الان رو ابن قیمتا طلا می خریم تازه یه میلیون بره رو طلا با قیمت خودمون ...

طلا رو به دید یک ساله باید بخری 

نه اینکه امروز بخری سه ماه بعد بفروشی 

اینی ک شما میگی بهش میکن نوسان گیری ک کار هر کسی نیست ریسکش بالاس و باید اموزششو ببینی 

چ تاپیک جالب و خوبی. تا حالا ندیده بودم تاپیکهای قبلتون رو  هدف تاپیک پس انداز هستش؟   و ...

نظر لطفته عزیززز دلم خوشحالیم از همراهیتون 

بله هدف تاپیک ها مدیریت درآمدها (دخل و خرجمون )هست 

ایجاد منبع درامد بیشتر و بهتر 

مدیریت ورودی و خروجی هااا 

پرهیز از اصراف و نحوه ی مصرف درست 

در کنار همه ی اینها پس انداز هست 

چرا که نه پارسیان هم طلاست عزیزم 

من خودم پارسیان خریدم ۳۰۰تومن سیصد سوتی الان همون بالای یک تومن شده 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزم  چقدر عالی ک سالم خواری دارین منم خیلی تلاش می‌کنم ک تغذیه ام درست و سالم باشه من ه ...

بیداری ❤️

سلام بانو. در مورد سبزی خوردن، معمولا شاهی و ریحون زودتر از سبزی های دیگر زرد و پلاسیده میشن، به ویژه شاهی،  وقتی  هم کنار سبزی های دیگه قرار بگیرن هم زودتر فرآیند خراب شدن سبزی اتفاق میفته. 

موقع پاک کردن، شاهی و ریحون رو از سبزی های دیگه جدا میکنم و جدا بسته بندی میکنم، و موقع شستن به سبزی های دیگه اضافه میکنم، 

سبزی پاک شده و نشسته رو در نایلون نگهداری میکنم، خوب هوا گیری میکنم و‌بعد گره میزنم و در قسمت جا میوه ای و یا درب یخچال، در پایین ترین قسمت یخچال نگهداری میکنم، به این روش برای من تا ۵ روز هم سالم ‌و تازه می ماند. 

دوستان اینجا روش قابلمه روحی رو پیشنهاد دادن و عنوان کردن ظاهرا این روش هم ماندگاری سبزی هارا بالا میبره. 

تندرست باشید بانو ❤️🙏

سلام من اولین باره این تاپیک دیدم وخوندم خیلی مطالب مفیدی داره     یه مشورت بدین بمن &nb ...

قنادی ها ،کافه ها ،سوپری های محل ،اطرافیان و آشناها ،پیج فروش بزنین ،تنوع بدین به کارتون و وسعت ببخشین تا چند وقت دیگه خواهید دید یه کسب و کار موفق راه اندازی کردین 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
خب من که هرچی میخونم به اخر تاپیک نمیرسم همش سی چهل صفحه عقبم  گفتم بیام یه گزارشی بدم  ...

اوخی انشالله چرا نشه گزارش میخونم من روحم تاژه میشه انگیزم بیشتر خدا برکت دست همه رو زیاد کنه انشالله 

سلام دوستان گل .به نظرتون کارت بلو بگیرم یا ویپاد؟ یا هر دو ؟؟🤔 برای وام کدوم بهتره؟

یا هر دو 

بلو برای خرج خونه و باکس بندی و هدف و بودجه گذاشتن  خوبه ویپاد برای وام هررررچند ویپاد چند روزه به من ک سکه نمیده  الان ب لو بانک برای من وام یه تومنی فعاله ولی برنداشتم هنوز 

سلام عزیزان  من تا حالا نخود فرنگی نگرفتم که دون کنم ، همیشه کنسروی میخریدم ..... حالا ...

قاعدتا از کنسرو بهتر در میاد من یک  کیلو نهایتا یک کیلو نیم میخرم دون میکنم  میشورم خشک شد میریزم ظرف و میزارم فیریز 

بزای سوپ  فقط میریزم وگاهی ماکارانی

بلانچم میتونی بکنی 

یک دقیقه با ابکش ( استیل و یا الک ) بزاری تو اب جوش بعد با همون ابکش بزاری تو اب و یخ 

تجربه ثابت كرده ما خانمها بايد با كله ي خودمون كار كنيم همين ديروز براي خريد طلا گفتم ميخام برم بيرو ...

برای منم کسی نمیدونم نمونه اش همین گوشواره چون ب هرحال چیزی ب اسمم نمیزنه و مثل همسر شما میگه همه چی من برا شماست۰!!!

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
سلام عزیزم یعنی ثبت نام مجدد طرح یکپارچه اس؟! میشه یه توضیح بدین 

سلام خانووم 

والا من حدس زدم بادتوجه به اینکه دو تا عید پشت هم  ، ثبت نام داشته باشن 

از طرفی ، علاوه بر کسانی که قبلا طرح یکپارچه ثبت نام کرده بودن ، ظاهرا بقیه هم میتونستن چون نوشته بود اولویت قبلی هاست 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
2809