2777
2789
همین کارمیخوام کنم مشکلم این صبح بیدارمیشم شبی ماتم گرفته هامیشنم گریه میکنم ک کسی این ازم نگیره یاا ...

متولد ۸۰ هستی؟! 

میفهممت عزیزم 

شاید بهتر از کسی

یسری چیزا واقعا دست آدما نیست 

یعنی دست من و تو نیس

حتی حسی ک تو داری 

یوقتای با یه حرف کوچولو تا ساعت ها بهش فکر میکنی و ذوق میکنی یوقتایی هم ی چیز خیلی جزئی باعث میشه روزتو خراب کنع 

گلم ازت میخوام اونقدری برای رسیدن به خودت واقعیت تلاش کنی ، به این درجه برسی ک دلیل حال خوب و بدت خودت باشی

با اینکه خوب تو این مورد هم قطعا یکی هس ک بیاد و تو ترس از دس دادنشو داشته باشی

ولی از الان شروع کن 

یک هرموقع فکرای منفی اومد تو سرت سریع جایگزین کن و به چیزای خوبی فکر کن

دو هیچ وقت عجله نکن و تند برخورد نکن 

سه هیچ وقت به طرف مقابلت این ترس رو نشون نده 

راستشو بخای تا دوماه پیش فکر میکردم ادما باید خودشون باشن 

بدون هیچ سیاستی 

نقش بازی کردنو بلد نباشن 

ولی الان میگم خودت باش ولی سیاستم داشته باش 

زرنگ نباشی خوردنت 

متولد ۸۰ هستی؟!  میفهممت عزیزم  شاید بهتر از کسی یسری چیزا واقعا دست آدما نیست  ی ...

اره متولد۸۰هستم دوست پسرم متو۶۹الاسه سال باهم هستیم اصلاهیچ وقت بهش شک نداشتم تااین ک میرفت ییلاق گوشیش میزدتماس هدایت شدامروزمیرفت تافردادیگ ازاینجاشزدع شدشب نخوابیدانم گریه کردنم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره من دیرورصبح تاغروب پیشش بودم ن دختربهش زنگ زدن پیام دادحتی گوشیش چک کردم ولی نمیدونم چراشک دارم ...

اینکارا اخرش خودتو بیچاره میکنی 

سعی کن تمرین کنی ک زیاد فکر نکنی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ازش نمیرسم اخع یه مدت بهم میگ چقدرت شکاکی چقدرتوحساسی اینحوری باشه منوازدست میدی یابامن باش بهم اعتم ...

هیچ وقته هیچ وقت نشون نده احساساتتو

مثل ترس از دس دادنشو 

شکاک بودنتو

حساس بودنتو

اروم باش 

نذار همیشه ازت ترس داشته باشه

جوری باش ک اون حس ارامشه رو ازت بگیرهِ 

با سوال پیجی کردن

نشون دادن

شکاکیت

حساس بودن

بقول خودش فقط اونو از دس میدی

خودت باعث میشی ک طرفتو از دست بدی

نه از شنبه 

از همین امروز سعی کن که تغییر بدی خودتو 

یه شبه نمیشه تغییر داد 

ولی کم کم چرا 

سعی کن چیزایی ک اذیتت میکنه ، اون رفتارهایی ک درس نیست و بنویس رو ی برگه و سعی کن درستشون کنی ..

هیچ وقته هیچ وقت نشون نده احساساتتو مثل ترس از دس دادنشو  شکاک بودنتو حساس بودنتو اروم باش& ...

بایدبه قول شماشروع کنم ازامروزبایدخودم قانع کنم برای خودم ارزش قائل شم بایدتلاش کنم ک انقدرشکاک نباشم

اره متولد۸۰هستم دوست پسرم متو۶۹الاسه سال باهم هستیم اصلاهیچ وقت بهش شک نداشتم تااین ک میرفت ییلاق گو ...

منم ۲۲ سالمه

بخاطره همینه ک میگم میتونم بفهمم و درکت کنم 

خوب عزیزم اون یه پسر ۲۳ ، ۲۴ ساله نیس 

شما خواسته هاتون 

دنباتون باهم فرق میکنه 

پسرای ۳۰ سال ب بعد 

دیگه نمیان بهت توضیح بدن 

اونجور ک باید نازتو بکشن نمیکشن 

قهر کنی میزارن میرن چون حوصله ی خودشونم ندارن دیگه 

پس بخاطر همین سنشه 

قصدتون جدیه؟!

قراره ک ازدواج کنید باهم؟!